Επέστρεψε ο διαιτητής της «κόκκινης» σφαγής! (video)

Από thessports.gr: Ήταν μια διαιτησία που δικαίως είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, αφού θύμισε έντονα εποχές βαθιάς «παράγκας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Τσαγκαράκη, που επιστρέφει στους πίνακες της Super League 1.
Πηγή: thessports.gr
Επέστρεψε ο διαιτητής της «κόκκινης» σφαγής! (video)

Στις 24 Ιανουαρίου του 2021 ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν εκτός έδρας στο Περιστέρι και η νίκη του με 0-1 ήταν βγαλμένη από μια εποχή που το ελληνικό ποδόσφαιρο προσπαθεί να ξεχάσει.

Ο διαιτητής Πέτρος Τσαγκαράκης και ο διεθνής Παπαπέτρου στο VAR, ήταν οι μεγάλοι «πρωταγωνιστές» της πιο κραυγαλέας περίπτωσης αλλοίωσης αποτελέσματος που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Και τι δεν έγινε στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στο 39′ Τσαγκαράκης και VAR χάρισαν την κόκκινη κάρτα στον Ανδρέα Μπουχαλάκη, με το σκορ στο 0-0.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 41′ ο Σεμέδο βρήκε τη μπάλα με το απλωμένο χέρι του, εντός περιοχής, αλλά κανείς δεν τόλμησε να υποδείξει το ξεκάθαρο πέναλτι που μπορεί να έδινε το προβάδισμα στον Ατρόμητο!

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός τελικά προηγήθηκε, με κάθε τρόπο, αφού ο Μπρούμα έκανε φάουλ στον Στρούγγη πριν σκοράρει, με το γκολ τελικά να μετρά κανονικά.

Για το κερασάκι στη τούρτα της ντροπής, στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπα κλώτσησε εν ψυχρώ τον Μάτιτς, σε μια φάση- ορισμό της κόκκινης, που για τους διαιτητές της αναμέτρησης ήταν απλά κίτρινη.

Ενάμιση χρόνο μετά τον υποβιβασμό του, λόγω αυτού του παιχνιδιού, ο Πέτρος Τσαγκαράκης επιστρέφει ξανά στη Super League 1 ...

Διαβάστε ακόμη...