Οι δοκιμές Λουτσέσκου, «παγωμάρα», κάμψεις και τετ α τετ (vids)

Από sdna.gr:Δοκιμές ενόψει Άλκμααρ, μαθήματα τακτικής από τον Λουτσέσκου, ψάχνοντας την... τελειότητα, τιμωρία με κάμψεις, προσωρινή «παγωμάρα» με Ολιβέιρα και τετ α τετ. 
Πηγή: sdna.gr
Οι δοκιμές Λουτσέσκου, «παγωμάρα», κάμψεις και τετ α τετ (vids)

Ραντεβού και το απόγευμα είχαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, σε μία γεμάτη ημέρα για τους ασπρόμαυρους. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δοκιμές με φόντο την Άλκμααρ, το τρίτο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους. Η πρώτη δοκιμή έγινε με τους: Σάστρε, Παναγιώτου, Κουλιεράκη, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Λάμπρου, Ζίβκοβιτς, Φίλιπε Σοάρες και Τσόλακ ενώ η δεύτερη αποτελούνταν από τους: Λύρατζη, Ίνγκασον, Κάργα, Βιεϊρίνια, Ντάντας, Αουγκούστο, Κουαλιάτα, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλια και Ολιβέιρα.

Για πρώτη φορά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μπήκε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ενώ στα αξιοσημείωτα και η είσοδος του Λύρατζη και -μάλιστα- δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής απέναντι στην Άλκμααρ. Από την άλλη, ο Αντρέ Ρικάρντο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ το κάλεσμα του Μπότο στους Βιεϊρίνια, Καντουρί, Ίνγκασον δεν αποκλείεται να αφορά το θέμα των αρχηγών της νέας σεζόν.

Όσο για τους χαμένους της άσκησης; Ο Λουτσέσκου τους κράτησε σε εγρήγορση με κάμψεις! Εκείνο που ζητούσε διαρκώς ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι γρήγορες αντιδράσεις και αποφάσεις μέσα στο παιχνίδι, επισημαίνοντας πως «θέλω να είμαστε τέλειοι» ενώ δεν έλειψαν και τα μπράβο σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα «πάγωσε» τους επιτελείς του ΠΑΟΚ όταν... σωριάστηκε στο έδαφος, με το ιατρικό επιτελείο να «σπριντάρει» προκειμένου να βρεθεί από πάνω του ενώ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήταν διαρκώς δίπλα του, αφήνοντας το πρόγραμμα. Εν τέλει ο Πορτογάλος σηκώθηκε, πιάνοντας τη μέση του, πέρασε εκτός λόγω πόνου και δεν μοιάζει κάτι ανησυχητικό! Ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασαν όμως όλοι οι επιτελείς του ΠΑΟΚ είναι ενδεικτικός δεδομένου πως ο Πορτογάλος ταλαιπωρήθηκε πολύ πέρσι ενώ και ο Δικέφαλος επένδυσε στο πρόσωπό του.

Στο φινάλε του αγώνα, δεν έλειψε το... καθιερωμένο τετ α τετ Μπότο - Τσόλακ καθώς φαίνεται πως ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει πάρει επ΄ωμου τη διαχείριση της κατάστασης, μιλώντας διαρκώς στον Κροάτη στράικερ. Στα στιγμιότυπα που ξεχώρισαν μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης είναι η νέα σύσκεψη Λουτσέσκου - συνεργατών, κάτι που συνηθίζουν πια σχεδόν σε καθημερινή βάση

Διαβάστε ακόμη...