«Ματιές» ΠΑΟΚ σε Γόντικα και Χρυσικόπουλο - Τι γίνεται με την ξένη αγορά

Από sdna.gr:Συνεχίζει να ελέγχει την αγορά, ελληνική και ξένη, ο ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να έχει προχωρήσει ακόμα σε επίσημες προτάσεις, παρά μόνο εκδηλώνοντας ένα πρώτο ενδιαφέρον για κάποιες περιπτώσεις παικτών.
Πηγή: sdna.gr
«Ματιές» ΠΑΟΚ σε Γόντικα και Χρυσικόπουλο - Τι γίνεται με την ξένη αγορά

Μία εξ αυτών είναι εκείνη του Κώστα Γόντικα, όπως είχε σημειώσει και πριν τρεις εβδομάδες το SDNA.Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 28χρονος σέντερ αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ιωνικό και στη ρουμανική Πιτέστι, έχοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα σε 15 παιχνίδια 9,1 πόντους και 5,9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αποτελεί μια περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει περαιτέρω εξέλιξη στο θέμα του.

Επιπλέον, ένας ακόμα παίκτης που είναι ελεύθερος και αρέσει στον Άρη Λυκογιάννη είναι ο Λίνος Χρυσικόπουλος. Ο Δικέφαλος κοιτάει επιδερμικά την περίπτωσή για την κάλυψη της θέσης στο «4», ενώ στα θετικά συγκαταλέγεται η προηγούμενη παρουσία του στην ομάδα (2016-19), με τον ίδιο να γνωρίζει πολύ καλά το «ασπρόμαυρο» περιβάλλον και τις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Πέραν του ελληνικού στοιχείου, ο Άρης Λυκογιάννης συνεχίζει να ελέγχει και την ξένη αγορά, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι προχωρημένο. Στόχευση του Έλληνα προπονητή είναι η απόκτηση τουλάχιστον δύο βασικών ξένων παικτών στην περιφέρεια που θα μπορέσουν να κάνουν τη διαφορά επιθετικά για τη νέα σεζόν.

Βασικός άξονας πάντως του μεταγραφικού πλάνου αποτελεί η οριοθέτηση του αγωνιστικού μπάτζετ, που μέχρι τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει, και όταν συμβεί αυτό, τότε ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να βγει στην αγορά έχοντας συγκεκριμένους στόχους και προσφορές.

Διαβάστε ακόμη...