Η πρώτη επικοινωνία Γκαρσία - Κουαλιάτα

Απο sdna.gr: Με τον Νικολάς Κουαλιάτα επικοινώνησε ο Πάμπλο Γκαρσία, θέλοντας να τον «καλωσορίσει» στον ΠΑΟΚ δεδομένου πως προέρχεται από την ομάδα των Μοντεβιδέο Γουόντερερς.
Πηγή: sdna.gr
Η πρώτη επικοινωνία Γκαρσία - Κουαλιάτα

Ο Νίκο Κουαλιάτα είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του ΠΑΟΚ, προερχόμενος από την Μοντεβιδέο Γουόντερερς, μια ομάδα που συνδέει τον 23χρονο μεσοεπιθετικό με τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός του ΠΑΟΚ Β' ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ο Κουαλιάτα και πλέον οι δυο τους βρίσκονται υπό την σκέπη του Δικεφάλου.

Από τα «ασπρόμαυρα» των Μοντεβιδέο Γουόντερερς, στα «ασπρόμαυρα» του ΠΑΟΚ.

Ο «Κανάριο» μπορεί να είναι προπονητής του ΠΑΟΚ Β', ωστόσο, το γεγονός ότι ένας συμπατριώτης του -και μάλιστα προερχόμενος από τον σύλλογο που άρχισε και αυτός την καριέρα του- ήρθε στην πρώτη ομάδα, μόνο ασυγκίνητο δεν τον αφήνει...

Πρόσφατα, ο Γκαρσία επικοινώνησε με τον Νίκο Κουαλιάτα για να τον καλωσορίσει, θέλοντας να του επισημάνει ότι θα είναι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί, επιθυμώντας με τον τρόπο του να βοηθήσει τον νεαρό συμπατριώτη του να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον ευρωπαϊκό (και ειδικότερα ελληνικό) τρόπο ζωής, μια διαδικασία που είχε περάσει και ο ίδιος πριν από αρκετά χρόνια.

Διαβάστε ακόμη...