Οι δοκιμές ενδεκάδας για Γκρόνινγκεν

Από sdna.gr: Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να μοιράσει εκ νέου χρόνου σε όλους στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους - Όλα όσα δοκίμασε στην προπόνηση ο 53χρονος τεχνικός.
Πηγή: sdna.gr
Οι δοκιμές ενδεκάδας για Γκρόνινγκεν

Με τις ενδεκάδες που δούλεψε το πρωί, συνέχισε και το απόγευμα ο Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του φιλικού παιχνιδιού με την Γκρόνινγκεν με τη διαφορά πως εντός πλάνου μπήκε και ο Αντρέ Ρικάρντο.

Πρόκειται για το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους, μοιράζοντας το χρόνο σε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του. Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Βιεϊρίνια αναμένεται να μπει από Δευτέρα, ο Κούρτιτς είναι καθ´οδόν, ο Κάργας συνέχισε με πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ ο Λύρατζης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα.

Ως εκ τούτου οι ενδεκάδες που δοκιμάστηκαν στην απογευματινή προπόνηση, στο πλαίσιο της οποίας ακούστηκαν πολλά μπράβο από τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι οι εξής:

Με κατά συνθήκη δεξί μπακ τον Τζήμα: Ζίβκοβιτς - Τζημας, Ίνγκασον, Κουλιερακης, Τσαουσης - Σβαμπ, Αουγκούστο - Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα - Ολιβέιρα

Ενώ η δεύτερη αποτελούνταν από τους: Ταλιχμανιδης - Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχάι, Ράφα Σοάρες - Τσιγγάρας, Νταντας - Αντρέ Ρικάρντο, Φίλιπε Σοάρες, Κωνσταντελιας - Τσόλακ.

Διαβάστε ακόμη...