Προς «διαζύγιο» ΠΑΟΚ-Τολιόπουλος, ικανοποίηση για την ΑΜΚ

Από sdna.gr: Την επόμενη μέρα σχεδιάζουν στον ΠΑΟΚ οι άνθρωποι της ομάδας, με τον Άρη Λυκογιάννη να εξετάζει κάθε πιθανή περίπτωση παίκτη που έχει στην αρχική μεταγραφική του λίστα.
Πηγή: sdna.gr
Προς «διαζύγιο» ΠΑΟΚ-Τολιόπουλος, ικανοποίηση για την ΑΜΚ

Ήδη ο ΠΑΟΚ έχει αποκτήσει τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε 9 διαδοχικά χρόνια με το διάλειμμα ενός χρόνου στον Κολοσσό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Συμβόλαιο για τη νέα σεζόν έχει και ο Γιώργος Καμπερίδης, ενώ την Πέμπτη (30/6) εκπνέει η προθεσμία που υπάρχει στο 1+1 συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρσι ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια ουσιαστική επαφή για την παραμονή του παίκτη στην ομάδα και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν σε χωριστούς δρόμους. Δεν αποκλείεται ωστόσο να γίνει αργότερα μια ακόμα συζήτηση με νέα οικονομικά δεδομένα κι εφόσον τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και ο παίκτης δεν έχουν προχωρήσει σε άλλες επιλογές.

Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο κόουτς του Δικεφάλου ελέγχει τόσο την εγχώρια, όσο και την ξένη αγορά, έχοντας προς το παρόν στραμμένο το βλέμμα του σε παίκτες που αγωνίστηκαν φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα, θέλοντας σε πρώτη φάση να κλείσει τον ελληνικό κορμό.

Τέλος, ικανοποίηση υπάρχει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (ΑΜΚ), που ξεκίνησε στις 17 Ιουνίου. Σε διάστημα 11 ημερών έχει συγκεντρωθεί ήδη το ποσό των 30.000 ευρώ, ένα ποσό που φέρνει κάποια πρώτα χαμόγελα στην ΚΑΕ, καθότι η περίοδος του καλοκαιριού θεωρείται «δύσκολη» για τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη...