«Κρεμάστηκε» στην Κωνσταντινούπολη ο Δημήτρης Πέλκας! (pics)

Aπό sdna.gr: Την εκλεκτή της καρδιάς του, Κυβέλη Μάρδα παντρεύτηκε ο Δημήτρης Πέλκας το απόγευμα της Κυριακής (26/6) στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη.
Πηγή: sdna.gr
«Κρεμάστηκε» στην Κωνσταντινούπολη ο Δημήτρης Πέλκας! (pics)

Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε εδώ και λίγη ώρα ο Δημήτρης Πέλκας που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη Κυβέλη Μάρδα (κόρη του πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα) στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι.

Το μυστήριο είχε μάλιστα έντονο «ασπρόμαυρο» χρώμα, καθώς κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Γιώργος Τσονάκας και η σύζυγος του, Ρία Ρούντου.

Το παρών επίσης έδωσε και New Media Director της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, αλλά και πολλά πρόσωπα που φόρεσαν στο παρελθόν τη φανέλα του Δικεφάλου όπως οι Στέλιος Μαλεζάς, Αλέξανρος Τζιόλης, Δημήτρης Γιαννούλης, Χάρης Χαρίσης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Ευθύμης Κουλούρης.

Ο γάμος έγινε στην Κωνσταντινούπολη όχι μόνο γιατί εκεί είναι η επαγγελματική έδρα του άσου της Φενέρμπαχτσε, αλλά κυρίως γιατί είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα της νύφης.

Δείτε φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμη...