«Παγώνει» του Δώνη - Κοιτάζει άλλους στόχους ο ΠΑΟΚ!

Aπό sdna.gr:Το όνομα του Τάσου Δώνη έπεσε στο τραπέζι του ΠΑΟΚ, εξετάστηκε από τους Θεσσαλονικείς αλλά πλέον έχουν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις για εξτρέμ!
Πηγή: sdna.gr
«Παγώνει» του Δώνη - Κοιτάζει άλλους στόχους ο ΠΑΟΚ!

Μία περίπτωση που απασχόλησε σε -θεωρητικό- επίπεδο τους Θεσσαλονικείς είναι αυτή του Τάσου Δώνη, το όνομα του οποίου έπεσε στο τραπέζι του ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να ανοίγουν δία.gr:υλο επικοινωνίας με τη Ρεμς προκειμένου να εξετάσουν τα δεδομένα μίας πιθανής κίνησης.

Στην παρούσα φάση όμως, φαίνεται πως η περίπτωση του 25χρονου επιθετικού που παίζει και στα πλάγια της επίθεσης, έχει εγκαταλειφθεί από τους Θεσσαλονικείς, στρέφοντας την προσοχή τους σε άλλες περιπτώσεις. Επί τάπητος έχουν τεθεί άλλα ονόματα που θα μπορούσαν να ενισχύσουν σημαντικά τους Θεσσαλονικείς και ήδη καταγράφονται και κάποιες πρώτες κινήσεις.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ κινείται για τον Κάλεντ Νάρεϊ, με τους Γερμανούς να επισημαίνουν πως η συμφωνία με τον Δικέφαλο είναι θέμα χρόνου ενώ με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και η δεύτερη κίνηση για τα εξτρέμ, από τη στιγμή που το όνομα Τάσος Δώνης έχει βρεθεί στο περιθώριο και δεν απασχολεί πλέον...

Διαβάστε ακόμη...