«Ιδανικός για την Μπράιτον ο Πασχαλάκης»

Από paok24.com:Σε αναζήτηση νέας ομάδας εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, του οποίου η προτεραιότητα είναι τα πέντε "μεγάλα" πρωταθλήματα της Ευρώπης
Πηγή: paok24.com
«Ιδανικός για την Μπράιτον ο Πασχαλάκης»

Σύμφωνα πάντως με την ιστοσελίδα "wearebrighton.com", η Μπράιτον θα μπορούσε να είναι ένας προορισμός για τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα, από τη στιγμή που οι "Γλάροι" χρειάζονται ενίσχυση στη θέση "1".

Πιο συγκεκριμένα και αφού πρώτα ο συντάκτης του κειμένου παραθέτει πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές που στο πρόσφατο και απώτερο παρελθόν αγωνίστηκαν στο εξωτερικό (Κατσουράκης, Καραγκούνης, Σεϊταρίδης, Χαριστέας, Τσιμίκας, Γιαννούλης, Τζόλης, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Παυλίδης, Γιακουμάκης), τονίζεται μεταξύ άλλων:

"Εάν ο Πότερ (σ.σ. ο προπονητής της Μπράιτον) επιθυμεί καλύτερο ανταγωνισμό για τον Ρόμπερτ Σάντσες, τότε ο έμπειρος τερματοφύλακας Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Πασχαλάκης έχει στο ίδιο ύψος με τον Σάντσες. Έχει απίστευτα αντανακλαστικά, επεμβαίνει σωστά όταν μπαίνουν ψηλές μπαλιές στην περιοχή του και είναι ένας ποδοσφαιριστής με υψηλό ποδοσφαιρικό iq, που σημαίνει ότι σπάνια κάνει λάθη".

Διαβάστε ακόμη...