Σκέφτονται και δανεισμό του Τσόλακ στη Ρέιντζερς!

Από paok24.com: Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του PAOK24 για το ενδιαφέρον των Σκωτσέζων για τον Κροάτη επιθετικό!
Πηγή: paok24.com
Σκέφτονται και δανεισμό του Τσόλακ στη Ρέιντζερς!

Χθες το μεσημέρι, διαβάσατε στο PAOK24 για την πρόταση της Ρέιντζερς για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ, η οποία απορρίφθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Η επιβεβαίωση, έρχεται από την Σκωτία και δη από την Daily Record, η οποία από τη μία υπογραμμίζει πως ο Δικέφαλος είπε "όχι" στην πρόταση των Καθολικών της Γλασκόβης και από την άλλη σημειώνει πως η Ρέιντζερς θα επιμείνει για τον 28χρονο Κροάτη επιθετικό, ακόμα και αν δεν βρεθεί πρόσφορο έδαφος προκειμένου η μεταγραφή ολοκληρωθεί σύντομα!

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η Ρέιντζερς να ζητήσει δανεικό τον Τσόλακ, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024, με τον συντάκτη του κειμένου να προσθέτει πως είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένη η ενίσχυση της επίθεσης του συλλόγου της Γλασκόβης, από τη στιγμή που ο 29χρονος Τζαμαϊκανός Κέμαρ Ρούφ δεν αποτελεί... εγγύηση και ο 25χρονος Άγγλος, Τζο Αρίμπο, που χρησιμοποιήθηκε πέρσι ως "ψευτοεννιάρι" είναι επί τοις ουσίας κεντρικός μέσος!

Διαβάστε ακόμη...