«Βλέπει» Μουντιάλ ο Ζίφκοβιτς

Από paok24.com: Τι αναφέρουν για τον Σέρβο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
«Βλέπει» Μουντιάλ ο Ζίφκοβιτς

Μπορεί οι περισσότερες ομάδες να ξεκίνησαν ή να ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά, αλλά το φθινόπωρο θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και το μυαλό των ποδοσφαιριστών βρίσκεται σίγουρα και σε αυτή την πρόκληση.

Το 2015 η Σερβία κατέκτησε το Μουντιάλ των νέων στη Νέα Ζηλανδία έχοντας ως πρωταγωνιστεί και τον Αντρίγια Ζίφκοβιτς. Οι Σέρβοι ασχολούνται με τις πιθανότητες που έχουν οι ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν εκείνη την ομάδα να βρεθούν στα γήπεδα του Κατάρ.

Φυσικά μέσα σε αυτούς είναι και ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, με τους συμπατριώτες του Ζίφκοβιτς να γράφουν για αυτόν πως «Πρόσφατα πέτυχε το πρώτο του γκολ με την εθνική, είναι από τους σημαντικότερους παίκτες του ΠΑΟΚ και σίγουρα θα μπορέσει να είναι ένα από αυτούς που θα βρεθούν στο Μουντιάλ. Ήταν από τους καλύτερους στη Νέα Ζηλανδία και ένα χρόνο μετά έφυγε από την Παρτιζάν για την Μπενφίκα, αλλά δεν τα κατάφερε εκεί».

Δίπλα στο όνομα του Ζ΄θφκοβιτς στο αφιέρωμα, υπάρχουν ονόματα όπως αυτό του Μιλίνκπβιυς Σάβιτς, Βελίκοβιτς, Γκατσίνοβιτς και Ραϊκοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...