Ειδική μέριμνα για τους διεθνείς

Από paok24.com:Αντίστροφα μετράει ο ΠΑΟΚ για το πρώτο ραντεβού της νέας σεζόν, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα παίκτες και τεχνικό τιμ θα συγκεντρωθούν στη Νέα Μεσημβρία.
Πηγή: paok24.com
Ειδική μέριμνα για τους διεθνείς

Ο Δικέφαλος μετά από λίγες ημέρες προπονήσεων στη Θεσσαλονίκη θα αναχωρήσει για την Ολλανδία εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, ενώ θα δώσει και σειρά φιλικών αγώνων.

Μπορεί για την πλειοψηφία των «ασπρόμαυρων» η σεζόν να ολοκληρώθηκε μετά τον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και επομένως να είχαν περισσότερες μέρες για... ανάσες, αυτό όμως δε συνέβη και για εκείνους που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Μετά από μια απαιτητική σεζόν με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και με τους ρυθμούς να πιάνουν... κόκκινο, παίκτες όπως οι Ζίβκοβιτς, Κούρτιτς, Μιχάι, Μιτρίτσα, Μπίσεσβαρ αγωνίστηκαν με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα μέχρι και την περασμένη εβδομάδα.

Όπως είναι λογικό αυτό τους προκάλεσε έξτρα καταπόνηση και είναι δεδομένο ότι η κατάσταση αυτή έχει ήδη ληφθεί σοβαρά υπόψιν από το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου.

Έτσι, για τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές θα υπάρχει και ειδικό πρόγραμμα, ώστε να ενταχθούν σταδιακά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο βασικό της προετοιμασίας.

Κομμάτι της προετοιμασίας θα χάσει και ο νεαρός Γιώργος Κούτσιας καθώς μαζί με άλλους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αποστολή της Ελλάδας που θα λάβει μέρος στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 25/6 και τις 6/7.

Η επιστροφή των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου θα εξαρτηθεί φυσικά από την πορεία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος το οποίο θα παίξει με Τουρκία (26/6), Ιταλία (28/6) και Πορτογαλία (30/6).

Διαβάστε ακόμη...