Ο «τελικός» του Κοτάρσκι και οι σκέψεις για Ζίβκοβιτς

Από sdna.gr: Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι ο «εκλεκτός» του Ζοσέ Μπότο για τα γκολποστ του ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, με τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς να τον πλαισιώνει, σύμφωνα με τις πρώτες σκέψεις των ασπρόμαυρων.
Πηγή: sdna.gr
Ο «τελικός» του Κοτάρσκι και οι σκέψεις για Ζίβκοβιτς

Από τη στιγμή που απορρέει αισιοδοξία από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, φαίνεται πως η περίπτωση του 22χρονου Κροάτη γκολκίπερ οριστικοποιείται προσεχώς, με την Γκόριτσα να αποκτά από τον Άγιαξ τα δικαιώματα του Κοτάρσκι προτού μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα με τους Κροάτες και απομένουν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Θα πρέπει -ωστόσο- να σημειωθεί πως ο Κοτάρσκι δεν θα βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς θα διεκδικήσει μέσα από αγώνα μπαράζ την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όντας ο βασικός τερματοφύλακας της Κροατίας.

Από την άλλη, εντός κάδρου παραμένει (σ.σ. εξαρχής δεν βγήκε ποτέ εκτός εξίσωσης) και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς καθώς οι Θεσσαλονικείς επιθυμούν να το διατηρήσουν στο δυναμικό τους, τουλάχιστον για μία ακόμη σεζόν, θεωρώντας πως θα βοηθήσει πολύ τον Κοτάρσκι στην ενσωμάτωσή του... Ο Σέρβος θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει σε λίγες μέρες, μετά από κοινή απόφαση των Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο.

Διαβάστε ακόμη...