Σιέλης στο SDNA: «Αυτό είναι το δυνατό σημείο της Λέφσκι - Αν ο ΠΑΟΚ παίξει έτσι όπως πρέπει θα περάσει»

Από sdna.gr: Στο SDNA μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λέφσκι Σόφιας και νυν του Βόλου, Χρήστος Σιέλης, αναφορικά με την ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στο Conference League απέναντι στην Βουλγαρική ομάδα.
Πηγή: sdna.gr
Σιέλης στο SDNA: «Αυτό είναι το δυνατό σημείο της Λέφσκι - Αν ο ΠΑΟΚ παίξει έτσι όπως πρέπει θα περάσει»

ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League, με τα παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα για τις 21 και 28 Ιουλίου.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λέφσκι (Ιούλιος-Δεκέμβριος 2021 - 11 εμφανίσεις) και νυν του ΝΠΣ Βόλου, Χρήστος Σιέλης, μίλησε στο SDNA για την κλήρωση των «ασπρόμαυρων» κόντρα στους Βούλγαρους, κάνοντας μία μίνι-ανάλυση της ομάδας από την Σόφια αλλά και των επικείμενων αναμετρήσεων με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο SDNA:

- Το σχόλιό του για την κλήρωση του ΠΑΟΚ με την Λέφσκι:

«Πιστεύω θα δούμε δύο πολύ ωραία παιχνίδια τόσο στη Σόφια όσο και στην Θεσσαλονίκη με καλή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς των δύο ομάδων. Σίγουρα η δυναμική του ΠΑΟΚ τον θέτει φαβορί στο ζευγάρι, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να υποτιμήσει την Λέφσκι, καθώς είναι μία ομάδα που μπορεί να τον κοντράρει».

- Ποιο είναι το δυνατό σημείο της Λέφσκι; Τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ;

«Η Λέφσκι παίζει πολύ συγκροτημένα και πειθαρχημένα, αγωνίζεται με ένα στιλ παιχνιδιού που έχει υιοθετήσει από την αρχή της σεζόν και είναι κάτι που την βοήθησε να κερδίσει το κύπελλο. Οι ποδοσφαιριστές της έχουν πολλά τρεξίματα στον χώρο του κέντρου και γενικώς μάχονται πολύ στο ένας εναντίον ενός».

- Ποιον ποδοσφαιριστή ξεχωρίζεις από το γκρουπ της Λέφσκι;

«Υπάρχουν αρκετοί νέοι σε ηλικία και καλοί ποδοσφαιριστές της Λέφσκι, αλλά αυτός που μπορεί να κάνει την διαφορά είναι ο σέντερ φορ της ομάδας, Μπάρι Μπιλάλ, ο οποίος βγήκε φέτος πρώτος σκόρερ της ομάδας με δέκα τέρματα».

- Πώς ήταν το δικό σου (εξάμηνο) πέρασμα από την Λέφσκι και την Βουλγαρία;

«Πέρασα αρκετά όμορφα στην ομάδα, ήταν μία καινούρια πρόκληση για εμένα, έπαιξα αλλά και γνώρισα τον κόσμο της Λέφσκι και σίγουρα είναι μία εμπειρία που θα μου μείνει αξέχαστη».

- Ακούγεται πως η Λέφσκι έχει έναν δυνατό πυρήνα οπαδών... Το έζησες αυτό προσωπικά στα Σόφια;

«Ο κόσμος της Λέφσκι έχει μία δυναμική αλλά πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πάνω σε αυτό δεν έχει να φοβηθεί κάτι καθώς έχει ένα από τα μεγαλύτερα οπαδικά σύνολα στην Ελλάδα και είναι συνηθισμένος να παίζει σε τέτοιες έδρες και ατμόσφαιρες».

- Αναφορικά με την πρόκριση; Πώς βλέπεις τα δύο παιχνίδια;

«Είμαι σίγουρος ότι θα δούμε δύο ωραία παιχνίδια. Αν ο ΠΑΟΚ παίξει σωστό ποδόσφαιρο και έτσι όπως πρέπει, έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να περάσει.

Διαβάστε ακόμη...