ΠΑΟΚ: Το ελληνικό… ιστορικό του τεχνικού της Λέφσκι Σόφιας και ο Παναθηναϊκός!

Από sdna.gr: Το SDNA «ξεσκονίζει» απ΄το αρχείο τις δύο παλιές υποψηφιότητες του Βούλγαρου τεχνικού για τον πάγκο ελληνικών ομάδων.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ: Το ελληνικό… ιστορικό του τεχνικού της Λέφσκι Σόφιας και ο Παναθηναϊκός!

Η Λέφσκι Σόφιας αποτελεί το πρώτο ευρωπαϊκό εμπόδιο του ΠΑΟΚ στο β΄προκριματικό γύρο του Conference League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την ώρα που κληρωτίδα έφερνε στο δρόμο της βουλγάρικης ομάδας τον «Δικέφαλο του Βορρά», όλο και θα ξύπνησαν στο μυαλό του τεχνικού της Λέφσκι, Στάνιμιρ Στοίλοφ ελληνικές αναμνήσεις!

Μπορεί ο 55χρονος κόουτς να μην διαθέτει προϋπηρεσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, ωστόσο σε δύο περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν το όνομά του έπαιξε για πάγκο με...άρωμα Ελλάδας!

Η πρώτη καταγράφηκε το καλοκαίρι του 2020 με τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας να τον βάζουν στο «κάδρο» των υποψηφίων διαδόχων του Άμπελ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο πίσω από τον καπνό να υπάρχει και...φωτιά.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που ο Στόιλοφ «παρέλασε» από τον ελληνικό ποδοσφαιρικό χάρτη.

Η δεύτερη...σύνδεση με ομάδα της Super League, συνέβη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς διαρροές.

Το περασμένο καλοκαίρι και προτού ο Παναθηναϊκός παραδώσει το χρίσμα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Βούλγαρος κόουτς προτάθηκε - σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA - σε στενό συνεργάτη του Γιάννη Αλαφούζου για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Ωστόσο το όνομά του δεν έκανε το...γκελ που θα ήθελε και περίμενε στους «πράσινους» και συν τω χρόνω ανέλαβε τον Σεπτέμβριο του ΄21 το τιμόνι της Λέφσκι Σόφιας.

Αυτά, για την ιστορία.

Διαβάστε ακόμη...