Πασχαλάκης: «Νιώθω γεμάτος από τον ΠΑΟΚ»

Με συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κύπρου, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναφέρθηκε στην πορεία του στον ΠΑΟΚ, στον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και στο μέλλον του, σημειώνοντας πως προτεραιότητα του, αποτελεί η παραμονή στην Ευρώπη.
Πηγή: paok24.com
Πασχαλάκης: «Νιώθω γεμάτος από τον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά...

Για την πορεία του στον ΠΑΟΚ: «Πέρασα πολύ ωραία χρόνια στη Θεσσαλονίκη, όμως φεύγω με τις πιο ωραίες εικόνες. Περάσαμε και δύσκολες στιγμές, όμως αυτές οι στιγμές είναι που σε εξελίσσουν. Θα ήθελα να κλείναμε τη σεζόν με έναν τίτλο γιατί στο τέλος αυτό μένει. Δεν έχω παράπονο από τον εαυτό μου και από τους συμπαίκτες μου. Νιώθω γεμάτος».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Αγαπάει πολύ την ομάδα. Είμαι ευγνώμων που είχα ένα πρόεδρο που βοηθά και κόσμο γιατί έχω δει τις φιλανθρωπίες του. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να μεγαλώσει και άλλο τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ στο παρελθόν κάποιο άνθρωπο σαν αυτόν, ειδικά με το θέμα της φιλανθρωπίας».

Για το μέλλον του και το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Αλ Νασρ: «Δεν έχω κάποια εικόνα, υπάρχουν συζητήσεις και από αυτή τη χώρα αλλά και από άλλες χώρες. Στόχος μου είναι το Τοπ-5 πρωταθλημάτων. Πρώτος στόχος όμως είναι η Ευρώπη, όμως θα καταλήξω σε αυτούς που θα με θέλουν περισσότερο. Έχει δρόμο και χρόνο ακόμα για να τα βάλω κάτω και να κάνω την καλύτερη επιλογή».

Για την Εθνική ομάδα: «Τα παιδιά είναι ένας-ένας σαν χαρακτήρες και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα. Θέλουν όλοι να βοηθήσουν την εθνική, είτε παίζουν είτε δεν παίζουν. Έφτασε η στιγμή να πάρει κάτι αυτή η εθνική γιατί το αξίζει. Και τα προηγούμενα χρόνια έπαιζε καλά αλλά δεν έπαιρνε αποτελέσματα. Πρέπει να χτιστεί η εθνική πάνω στα τέσσερα ματς που κερδίσαμε και να κάνουμε κάτι πολύ μεγάλο στη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη...