Κούρτιτς: Μία σεζόν στα… κόκκινα

Από paok24.com: Σεζόν που δεν... ξεχνιέται για τον Σλοβένο ...
Πηγή: paok24.com
Κούρτιτς: Μία σεζόν στα… κόκκινα

Όταν πάτησε το πόδι του για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη ο Γιασμίν Κούρτιτς, σίγουρα δε θα μπορούσε να φανταστεί πως θα ολοκλήρωνε τη σεζόν με συνολικά 61 συμμετοχές. Έπαιξε σε 50 αγώνες με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και σε άλλους 11 με την Εθνική μέσα στη σεζόν 2021/22.

Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που επιβαρύνθηκαν αρκετά στη διάρκεια της σεζόν κι άλλοι, που πήραν λιγότερα λεπτά συμμετοχής από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον "Δικέφαλο" να παίζει σε 3 διοργανώσεις και να κλείνει τη χρονιά στα τέλη του Μάη.

Ο Κούρτιτς, ανήκει σίγουρα στην πρώτη κατηγορία. Ο Σλοβένος άσος, έκανε το ντεμπούτο του στις 3 Αυγούστου κι ακολούθησαν συνολικά 22 συμμετοχές στην Super League Interwetten, 9 στο Europa Conference League και 4 στα προκριματικά, 9 στα πλέι οφ και 6 στο Κύπελλο.

Μία σεζόν... non stop για τον Κούρτιτς, που έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι το βράδυ της Κυριακής, με τη Σλοβενία να αναδεικνύεται ισόπαλη με 2-2 με τη Σερβία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο μέσος του ΠΑΟΚ ήταν βασικός και στα 4 παιχνίδια της Εθνικής του στο Nations League κι έκλεισε μία μεγάλη -σε διάρκεια- χρονιά.

Φυσικά, για τον Κούρτιτς οι 61 συμμετοχές σε μία σεζόν αποτελούν αριθμό-ρεκόρ, με τον Σλοβένο να παίρνει τώρα τις απαραίτητες ανάσες, έχοντας εξασφαλίσει κι έξτρα άδεια από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να επιστρέψει πίσω πιο φρέσκος και ξεκούραστος.

Διαβάστε ακόμη...