Για δεύτερη χρονιά με το «ασπρόμαυρο» σκουφάκι ο Jesse Koopman!

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Jesse Koopman, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Πηγή: acpaok.gr
Για δεύτερη χρονιά με το «ασπρόμαυρο» σκουφάκι ο Jesse Koopman!

Ο Ολλανδός Διεθνής περιφερειακός, γεννημένος το 1993 και με ύψος 195cm, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον ΠΑΟΚ Domus Ergo.

O Jesse Koopman συνέβαλλε τα μέγιστα στην φετινή πετυχημένη πορεία του τμήματος Πόλο ανδρών του Δικεφάλου, όντας το πρώτο «βιολί» στην επιθετική συγκομιδή.

Για την ανανέωση συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Jesse Koopman, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι ευτυχισμένος που παραμένω στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους Αδερφούς Νικολαΐδη, τον έφορο, Τάσο Πετρίδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Προερχόμαστε από μία απαιτητική σεζόν, στην οποία πιστεύω πετύχαμε πολλά εξαιρετικά πράγματα. Ελπίζω τη νέα χρονιά να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν!».

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...