Δυναμώνει την περιφέρεια του με τον Τάσο Τριανταφυλλίδη!

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ ανδρών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Τάσο Τριανταφυλλίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.
Πηγή: acpaok.gr
Δυναμώνει την περιφέρεια του με τον Τάσο Τριανταφυλλίδη!

Γεννημένος στις 15/01/1997, ο Τάσος Τριανταφυλλίδης αγωνίζεται ως πλέιμεϊκερ και έχει ύψος 190cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΑΣΕ Δούκα την αγωνιστική περίοδο 2015-16, παίρνοντας μεταγραφή στο δεύτερο μισό στον Φίλιππο Βέροιας, με τον οποίο έφτασε στην κατάκτηση του «νταμπλ», και παρέμεινε στην ομάδα της Ημαθίας μέχρι και το 2019.

Στην συνέχεια έγινε κάτοικος Θεσσαλονίκης, για λογαριασμού του ΑΕΣΧ Πυλαίας. Στην ομάδα της Πυλαίας παρέμεινε για δύο χρόνια, συμβάλλοντας με τις εμφανίσεις του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος 2021-2022.

Είναι διεθνής με όλες τις ηλικιακές ομάδες της Εθνικής Ελλάδος, καταγράφοντας συμμετοχές στην Εθνική Παίδων, Εφήβων και Νέων.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Τάσος Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Πυλαίας, η οποία ήταν πάντοτε δίπλα μου τα τελευταία χρόνια. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αποτελέσω και εγώ μέλος αυτού του ιστορικού Σωματείου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Δημήτρη Χασεκίδη, και τον προπονητή, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Ο ΠΑΟΚ, αποτελεί έναν από τους ιστορικότερους Συλλόγους, ο οποίος οφείλει να πρωταγωνιστεί πάντα και σε κάθε διοργάνωση. Θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε η ομάδα να επιτύχει τους στόχους της. Γνωρίζω πως το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει ανέβει, και ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος. Είμαι πεπεισμένος πως μέσα από σκληρή δουλειά, επιμονή, και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας, θα διεκδικήσουμε και τους δύο εγχώριους τίτλους, πραγματοποιώντας παράλληλα μία καλή πορεία στην Ευρώπη».

Καλώς ήρθες Τάσο!

Διαβάστε ακόμη...