«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που ανακάλυψε τον Ρικάρντο!»

Από paokrevolution.net: Αν ένας γνωρίζει καλύτερα τον Αντρέ Ρικάρντο που είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση του από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ εί ναι ο Λουίς Σίλβα, προπονητής της Φαμαλικαο U23 στην οποία αγωνίστηκε με απόλυτη επιτυχία.
Πηγή: paokrevolution.net
«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που ανακάλυψε τον Ρικάρντο!»

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 χαρακτήρισε σπουδαία κίνηση την επένδυση του ΠΑΟΚ: «Ο Αντρέ Ρικάρντο είναι ένα καλό παιδί, ισορροπημένος, γρήγορος που μπορεί να σκοράρει και πολύ δημιουργικός παίκτης. Είμαι πολύ ταπεινός σαν χαρακτήρας και μπορεί να εξελιχθεί γιατί δουλεύει και πολύ, όπως έγινε και όταν ήταν στην ομάδα. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που πιστεύω πως μελλοντικά θα επιστρέψει σε υψηλότερο επίπεδο στην Πορτογαλία».

Μάλιστα αποκάλυψε πως η συμφωνία είχε επέλθει από τον περασμένο Ιανουάριο: «Είχε κάνει τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ από τον Ιανουάριο για αυτόν τον λόγο δεν αγωνιζόταν με την πρώτη ομάδα, όταν ο ίδιος δεν αποδέχθηκε με την πρόταση για ανανέωση με την Φαμαλικάο, αλλά ήρθε στην Κ23. Ωστόσο, όσες φορές αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα τα πήγε πολύ καλά και για εμένα ήταν κορυφαίος και πιστεύω πως ο σύλλογος δεν αξιολόγησε καλά τον ποδοσφαιριστή».

Αναλύοντας το αγωνιστικό προφίλ του παίκτη είπε: «Είναι ένα καθαρό 10άρι, δημιουργικός, έξυπνος και με κατανόηση του παιχνιδιού, μπορεί να αγωνιστεί επίσης στη δεξιά και στην αριστερή πλευρά. Θα έλεγα πως τον χαρακτηρίζει η μεγάλη πίστη στις ικανότητες του Θα έδινα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Ρικάρντο και για την ανακάλυψη που έκανε».

Διαβάστε ακόμη...