Ζίφκοβιτς-Κούρτιτς: Χρονιά αγωνιστικός Γολγοθάς

Από paok24.com: Δεν έχουν πάρει ακόμα ανάσες οι δύο διεθνείς του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Ζίφκοβιτς-Κούρτιτς: Χρονιά αγωνιστικός Γολγοθάς

Μπορεί για τους περισσότερους παίκτες του ΠΑΟΚ αυτή η εποχή να είναι περίοδος διακοπών και ξεκούρασης, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους Αντρίγια Ζίφκοβιτς και Γιάσμιν Κούρτιτς.

Οι δύο διεθνείς του Δικεφάλου μάλιστα χθες το βράδυ τέθηκαν αντιμέτωποι με τις εθνικές τους ομάδες. Ο Κούρτιτς ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον ΠΑΟΚ έχοντας αγωνιστεί σε 50 παιχνίδια, συμπληρώνοντας 3.831′ αγωνιστικά λεπτά. Αν μετρήσουμε στους αγώνες και τις συμμετοχές με τη Σλοβενία, ο μέσος του ΠΑΟΚ φτάνει τους 59 αγώνες συη χρονιά, ξεπερνώντας τα 4.500′ λεπτά στα γήπεδα.

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τον Ζίφκοβιτς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου τελείωσε τη χρονιά παίζοντας με τα ασπρόμαυρα 51 παιχνίδια και 4.061′, ενώ σε αυτά να προσθέσουμε και τα 7 με την εθνική της χώρας του φτάνουμε τ 58, με τη χρονιά να μην έχει τελειώσει ακόμα και για τους δύο.

Δεδ0μένου ότι ο ΠΑΟΚ έχει δώσει ραντεβού στις 21 Ιουνίου για την έναρξη της προετοιμασίας, καταλαβαίνει κανείς πως όσες μέρες άδειας και αν πάρουν αμφότεροι, η διαχείριση που θα πρέπει να γίνει και στους δύο απαιτεί λεπτούς χειρισμούς. Μία χρονιά που ξεκίνησε και για τους δύο τον Αύγουστο και ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, με τον Κούρτιτς και τον Ζίφκοβιτς να αποτελούν τις πλέον έμπειρες μονάδες στο ρόστερ της ομάδας αυτή τη στιγμή.

Διαβάστε ακόμη...