ΚΑΕ: Οι κινήσεις για το αγωνιστικό και στο βάθος… Ευρώπη

Από paok24.com:Ο Θανάσης Χατζόπουλος αναφέρθηκε σε όλα τα ανοικτά ζητήματα της ΚΑΕ, δίνοντας έμφαση στο οικονομικό, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου και σιγά-σιγά θα αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.
Πηγή: paok24.com
ΚΑΕ: Οι κινήσεις για το αγωνιστικό και στο βάθος… Ευρώπη

Όπως τονίζει σε κάθε ευκαιρία ο πρόεδρος της ΚΑΕ, το αγωνιστικό έχει άμεση συνάρτηση με το οικονομικό και στο δεύτερο κομμάτι, μέχρι τα μέσα του μήνα, περιμένει οριστική εξέλιξη στην κουβέντα για τη χορηγία στη φανέλα, καθώς και απαντήσεις από κάποιες άλλες επαφές που έχουν να κάνουν με έσοδα για τη νέα σεζόν.

Από τη στιγμή που θα έχει στα χέρια του, συγκεκριμένες συμφωνίες και νούμερα, θα τεθεί επί τάπητος και το αγωνιστικό, σε συνεργασία φυσικά με τον Άρη Λυκογιάννη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, συμβόλαια έχουν οι Καμπερίδης, Ρούμογλου και Κωνσταντινίδης, ο νεαρός Καλλιοντζής, παρότι έχει ακόμα μία χρονιά στο εφηβικό, θα προπονείται και με την πρώτη ομάδα, ενώ ως το τέλος του μήνα, θα έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει τόσο με τον Τολιόπουλο όσο και με τον Ρίβερς, για τους οποίους υπάρχει οψιόν για τη νέα σεζόν.

Επίσης, μέσα στο μήνα θα ξεκαθαρίσει και τι μέλλει γενέσθαι με το ενδεχόμενο παρουσίας του ΠΑΟΚ και στο επόμενο Basketball Champions League, δεδομένου ότι ομάδες που το έχουν εξασφαλίσει βαθμολογικά, δεν αναμένεται να έχουν ευρωπαϊκή συμμετοχή.

Εφόσον, τα έσοδα «βγαίνουν» ο ΠΑΟΚ θα είναι και του χρόνου στην Ευρώπη, από τη στιγμή που και η ίδια η διοργάνωση τον θέλει, ωστόσο και αυτή η απόφαση, θα παρθεί πάντα με γνώμονα το οικονομικό.

Διαβάστε ακόμη...