Ο Μπότο έθεσε deadline για τον νέο ΠΑΟΚ

Απο sdna.gr: Οι επόμενες ημέρες φαντάζουν με... πρόκληση για τον Ζοσέ Μπότο, επιθυμία του οποίου είναι να ολοκληρωθεί σε μεγάλο ποσοστό το παζλ του νέου ΠΑΟΚ πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία!
Πηγή: sdna.gr
Ο Μπότο έθεσε deadline για τον νέο ΠΑΟΚ

Μπορεί παραδοσιακά ο Ιούνιος να είναι ένας... ήσυχος μήνας σε γενικές γραμμές και η ποδοσφαιρική αγορά να κινείται αργά, ωστόσο, στις τάξεις του ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να επενδύσουν και να δρομολογήσουν τις εξελίξεις πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Άπελντοορν της Ολλανδίας.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι Θεσσαλονικείς θα προχωρήσουν σε «λίφτινγκ» της ομάδας σε επίπεδο προσώπων, με τις κινήσεις τους στην αγορά να προμηνύουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως απο τις εννέα μεταγραφές που υπάρχουν στο αρχικό πλάνο του Μπότο για την καλοκαιρινή περίοδο, οι δύο είναι κλεισμένοι, Κουαλιάτα και Νάσμπεργκ.

Μάλιστα, ο δεύτερος δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βαλερένγκα μέχρι τις 31 Ιουλίου και οι ασπρόμαυροι εμφανίζονται ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείρισή του θέματος και της υπογραφής συμβολαίου με τον Νορβηγό, σεβόμενοι την ομάδα που ανήκει καθώς θέλουν να αποφύγουν τυχόν κωλύματα με φόντο τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στις 27 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, ο Ράφα Σοάρες είναι ο «εκλεκτός» για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τις δύο πλευρές να συζητούν για συμβόλαιο τριετίας, όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ενώ υπάρχει αναμονή για τις διαπραγματεύσεις του Άγιαξ με την Γκόριτσα για τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Με δεδομένο ότι ο Ζοσέ Μπότο θα αφήσει για αργότερα τις δυο κινήσεις για επιτελικό μέσο και σέντερ φορ (τουλάχιστον βάσει των δεδομένων που ισχύουν τώρα), μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας ή έστω μέχρι την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, απομένουν οι ανοιχτές υποθέσεις ενός ακόμη στόπερ, ενός ακόμη τερματοφύλακα (σε συνάρτηση με Ζίβκοβιτς) και των δύο εξτρέμ.

Συνεπώς, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχει στη διάθεσή του περίπου 25 ημέρες ημέρες για σωρεία μεταγραφών, εκτιμώντας πως θα προλάβει το deadline που ο ίδιος έθεσε στον εαυτό του, αντιλαμβανόμενος πόσο σημαντικό είναι για τον προπονητή να έχει βασικά «όπλα» στη φαρέτρα του αλλά και τον απαιτούμενο χρόνο να δουλέψει μαζί τους πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Διαβάστε ακόμη...