Στη «μάχη» Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς

Απο thessports.gr: Χθες (1/6) ξεκίνησε το Nations League με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται ανάμεσα σε Πολωνία και Ουαλία. Οι Πολωνοί επικράτησαν στην αναμέτρηση χάρη στο γκολ του Κάρολ Σφιντέρσκι στα τελευταία λεπτά του αγώνα.
Πηγή: thessports.gr
Στη «μάχη» Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς

Το πρόγραμμα των παιχνιδιών συνεχίζεται και σήμερα (2/6) με αρκετούς αγώνες, εκ των οποίων κάποιοι έχουν και «ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον, καθώς ρίχνονται στη «μάχη» του Nations League οι Γιάσμιν Κούρτιτς και Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Η Σερβία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποδέχεται σήμερα (2/6) τη Νορβηγία του Έρλινγκ Χάαλαντ στο στάδιο «Ράικο Μίτιτς» στις 21:45. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον 8ο όμιλο, μαζί με Σλοβενία και Σουηδία. Έτσι, λοιπόν, οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρίσκονται στον ίδιο όμιλο και θα γίνει «μάχη» την ερχόμενη Κυριακή 5 Ιουνίου, όταν θα αναμετρηθούν τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα.

Ωστόσο, σήμερα η Εθνική Σλοβενίας του Γιάσμιν Κούρτιτς αντιμετωπίζει τη Σουηδία στην πρεμιέρα του Nations League σε ένα αρκετά απαιτητικό παιχνίδι.

Για σήμερα ήταν προγραμματισμένο και το παιχνίδι της Εθνικής Αλβανίας για τον Ενέα Μιχάι, που θα αντιμετώπιζε τη Ρωσία. Αυτό το ματς έχει ακυρωθεί κι έτσι, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Αλβανού κεντρικού αμυντικού θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την επόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου απέναντι στην Ισλανδία

Διαβάστε ακόμη...