Επιμένουν οι Ισπανοί για Σάστρε

Απο thessports.gr: Μία από τις δύο μεταγραφικές κινήσεις που έκανε ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο, κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, ήταν αυτή του Ζόαν Σάστρε από τη Μαγιόρκα.
Πηγή: thessports.gr
Επιμένουν οι Ισπανοί για Σάστρε

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός ήρθε στον Δικέφαλο με τη μορφή δανεισμού, αλλά και με προσιτή οψιόν αγοράς γύρω στις 300.000 ευρώ, που θα ενεργοποιούνταν αυτόματα, όταν ο Σάστρε θα συμπλήρωνε το 60% στις συμμετοχές του.

Αυτό το ποσοστό το συμπλήρωσε φυσικά ο Ισπανός μπακ, ενώ και από την «ασπρόμαυρη» πλευρά η απόφαση να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη ο 25χρονος δεξιός μπακ είναι ειλημμένη.

Παρόλα αυτά, στην Ισπανία συνεχίζουν να γράφουν για «επιστροφή Σάστρε στη Μαγιόρκα». Την προηγούμενη φορά η «mallorcadiario.com» είχε αναφέρει ότι δεν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ο παίκτης. Αυτή τη φορά η γνωστή «Marca», ήταν αυτή που αναφέρθηκε σε επιστροφή του νεαρού ποδοσφαιριστή στην πατρίδα του.

Η ισπανική εφημερίδα σχεδιάζει τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων της Primera Division και μέσα σε αυτές αναφέρεται φυσικά και η Μαγιόρκα, υπογραμμίζοντας πως ο Σάστρε θα επιστρέψει στην Ισπανία.

Φυσικά, το παραπάνω δεν επιβεβαιώνεται από κάπου, καθώς η ρήτρα του Σάστρε έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να το κρατήσει στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...