Επόπτης στο Βέροια-Ολυμπιακός: «Ο τεράστιος Μαρινάκης...»

Από paok24.com: Δημοσίευση που δείχνει πολλά από τον Παναγιώτη Κασσαβέτη ...
Πηγή: paok24.com
Επόπτης στο Βέροια-Ολυμπιακός: «Ο τεράστιος Μαρινάκης...»

Δεν είναι λίγος ο κόσμος στην Ελλάδα, που από την Κυριακή, όταν και η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη, εξασφάλισε την άνοδο της στην Premier League, εκφράζει τη χαρά του για την αγγλική ομάδα.

Θα μπορούσε να πει κάποιος, κάνοντας μια γύρα σε social media και διάφορες ιστοσελίδες, ότι ούτε οι οπαδοί της ίδιας της Νότιγχαμ, δεν έχουν τόση μεγάλη χαρά για την επιτυχία της ομάδας τους, αλλά βλέπετε στην Ελλάδα, ειδικά, η αγάπη για τα πρόσωπα ξεπερνά την όποια αγάπη για την όποια ομάδα...

Στο πλαίσιο αυτό και ο Παναγιώτης Κασσαβέτης. Πρόκειται για έναν πρώτη επόπτη Σούπερ Λιγκ, ο οποίος με μία δημοσίευση, που θα ζήλευαν πολλοί δημιουργοί περιεχομένου, αναφέρει σχετικά:

«Μετά από 23 χρόνια τα κατάφερε κ εκεί ο τεράστιος ΒΜ και +200 εκατομμύρια ευρώ @Νότιγχαμ Φόρεστ», όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

 Τώρα, για να θυμηθείτε περί τίνος πρόκειται ο Κασσαβέτης, δείτε και το βίντεο παρακάτω από το Βέροια–Ολυμπιακός 1-2, το 2017. Κάντε λίγο υπομονή να φτάσετε στα στιγμιότυπα του δεύτερου μέρους και δείτε τα οφσάιντ που υποδεικνύει ο συγκεκριμένος επόπτης, τότε που δεν υπήρχε VAR.

Στη συνέχεια βέβαια, παραπέμφθηκε και κάπου στην πορεία, έφυγε από αυτό το επίπεδο, αλλά το βίντεο του αγώνα αυτού, σε συνδυασμό με τη δημοσίευση του, θυμίζουν τις εποχές, που πολλοί, ειδικά προς Πειραιά μεριά, αναπολούν...

Διαβάστε ακόμη...