To PAOK Academy στο Salt Mine Conference

Aπό paokfc.gr: Την τιμή να αναλύσει το πρόγραμμα εκπαίδευσης του PAOK Academy στις ηλικιακές κατηγορίες Κ12 έως Κ8 είχε ο προπονητής της Κ12 του ΠΑΟΚ Ανδρέας Μπαλαμπάνης, ο οποίος ήταν ένας εκ των ομιλητών του συνεδρίου Salt Mine Conference.
Πηγή: paokfc.gr
To PAOK Academy στο Salt Mine Conference

Σε ένα μοναδικό μέρος φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, στο αλατωρυχείο της Βιελίτσκα, 135 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαϊου το Salt Mine Cup Conference 2022, υπό την αιγίδα του τουρνουά στις ηλικίες Κ11 Salt Mine Cup, το οποίο διεξάγεται κάθε χρόνο στην Πολωνία και στο οποίο έχει συμμετάσχει με επιτυχία στο παρελθόν η Κ11 του ΠΑΟΚ.

Στο συνέδριο ο προπονητής Κ12 της Λίβερπουλ Martin Diggle ανέλυσε το πρόγραμμα προπόνησης μικροκύκλων της ακαδημίας του, ο Diogo Teixeira, υπεύθυνος της ακαδημίας της Σπόρτινγκ Λισαβόνας παρουσίασε τον τρόπο που αναπτύσσεται η δημιουργικότητα των μικρών ποδοσφαιριστών και τέλος, ο συντονιστής της ακαδημίας της Ντιναμό Ζάγκρεμπ Andelko Ivanjko, ο οποίος επίσης μίλησε για τον συνολικό τρόπο εκπαίδευσης των μικρών ποδοσφαιριστών.

Το Αλατωρυχείο Βιελίτσκα βρίσκεται στην πόλη της Βιελίτσκα στην Πολωνίας και σε απόσταση 15 χλμ. νοτιοανατολικά της Κρακοβίας. Αποτελεί πολιτιστικό μνημείο και έχει περιληφθεί από το 1978 στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς.

Διαβάστε ακόμη...