«Να δημιουργήσει ομάδα κυριαρχίας»

Aπό paokrevolution.net: Την αναγκαιότητα δημιουργίας μιας ομάδα που θα κυριαρχεί εφόσον ο στόχος της είναι η κατάκτηση τίτλων, επισήμανε ο Κούλης Αποστολίδης μιλώντας στο Metropolis.
Πηγή: paokrevolution.net
«Να δημιουργήσει ομάδα κυριαρχίας»

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Εκτός από παίκτες – ονόματα, ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να έχει μια ομάδα που να συγκεντρώνει αθλητικά στοιχεία, που έλειπαν φέτος, και δημιουργίας. Φέτος είχα άγχος σε κάθε παιχνίδι. Παίζαμε με μια ομάδα και αγχωνόμουν αν θα βγάλουμε γκολ, τι θα κάνουμε, είχαμε ένα άγχος. Αν θέλει ο ΠΑΟΚ να στοχεύσει ψηλά, πρέπει να δημιουργήσει ομάδα κυριαρχίας. Η ομάδα θα πρέπει να ανανεωθεί. Το βασικό ερώτημα είναι πού θέλει να το πάει η ομάδα».

Για τις επικείμενες ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών ο Κούλης Αποστολίδης αρχικά αναφερόμενος στον Βιεϊρίνια είπε: «Θα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον του σε νέο ρόλο. Το λέω με όλο το σεβασμό» και συνεχίζοντας για τον Μπίσεσβαρ: «Το μόνο καλό σημάδι δημιουργίας πέρυσι ήταν αυτός. Δεν μπορεί να παίζει 60 παιχνίδια το χρόνο. Είναι κατάντια να περιμένουμε να γυρίσει. Μπορεί να μείνει αλλά δεν μπορεί να βασιστεί σε αυτόν». Αντίθετα υποστήριξε πως ο Κρέσπο μπορεί να είναι χρήσιμος για έναν ακόμη χρόνο:

«Θα μπορούσε να παίξει ακόμη μια χρονιά με την προϋπόθεση ότι θα βρει σέντερ μπακ για τη διάδοχη κατάσταση». Μια ακόμη περίπτωση είναι ο Στέφαν Σβαμπ: «Σαν προσωπικότητα και χαρακτήρας είναι εξαιρετικός αλλά δεν είναι ταχύς. Στο κέντρο υστερούμε σε αθλητικά στοιχεία και κυρίως στην ταχύτητα. Μόνος του δεν μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά».

Διαβάστε ακόμη...