Μπίσεσβαρ: Ένας «σκασμένος» αρτίστας

Από paok24.com:Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι, από τον δανεισμό του στην Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού. Η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου, επανέφερε την ελπίδα στον Σουριναμέζο, για μια θέση και πάλι στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Μπίσεσβαρ: Ένας «σκασμένος» αρτίστας

Τελικά όχι μόνο έπαιξε, αλλά κατέγραψε 51 συμμετοχές, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο άλλο άκρο και πλέον να μιλάμε για έναν σκασμένο «The Artist» όπως είναι το παρατσούκλι του στην ομάδα.

Έκανε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην σεζόν, αφού μέχρι τις 17 Οκτωβρίου είχε συμβολή σε 6 γκολ του ΠΑΟΚ (2 γκολ και 4 ασίστ). Ενδεικτικό της καθίζησης του, το γεγονός πως έκτοτε μέτρησε μόνο 2 ασίστ.

Για έναν 34χρονο όμως, το να κάνει 27/27 συμμετοχές στο ξεκίνημα της σεζόν, σχεδόν με μαθηματική ακρίβεια τον οδηγεί στο «σκάσιμο». Αυτό δείχνει σε μεγάλο βαθμό και λάθος σχεδιασμό στην θέση των εξτρέμ, μιας ομάδας που διεκδικεί 3 στόχους.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει κατακτήσει 3 Κύπελλα, ένα αήττητο πρωτάθλημα Ελλάδας και έχει στεφθεί Νταμπλούχος με τον Δικέφαλο στο στήθος. Παράλληλα, έφτασε τις 217 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ, γεγονός που τον κατατάσσει στους ξένους με τις περισσότερες εμφανίσεις για τους ασπρόμαυρους

Το συμβόλαιο του λήγει στις 30/6/22 και αναμένεται στο προσεχές διάστημα να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον μέλλον του.

Διαβάστε ακόμη...