Προβληματισμός των Άγγλων για Άκπομ

Από thessports.gr: Τον απολογισμό τους για την παρουσία του Τσούμπα Άκπομ στον ΠΑΟΚ, αλλά και για το μέλλον του Νιγηριανού επιθετικού, που παραμένει «θολό», έκαναν τα αγγλικά ΜΜΕ.
Πηγή: thessports.gr
Προβληματισμός των Άγγλων για Άκπομ

Υπενθυμίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε ως δανεικός στον Δικέφαλο από τη Μίντλεσμπρο, με την οποία έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα έτος.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

Ποιο θα είναι το μέλλον του Άκπομ; Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ μετεγράφηκε στη Μίντλεσμπρο το καλοκαίρι του 2020 από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει όσους τον επέλεξαν και να δημιουργήσει κάτι θετικό.

Έτσι, βρέθηκε πίσω στον ΠΑΟΚ, όπου έκανε μια νορμάλ σεζόν, αλλά χωρίς να καταφέρει να γίνει ο killer επιθετικός. Βρήκε 11 φορές δίχτυα σε 52 εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ που τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα και ηττήθηκε στον τελικό Κυπελλου.

Επιστρέφει πίσω αυτό το καλοκαίρι έχοντας ακόμα 12 μήνες στο συμβόλαιο του και όπως όλα δείχνουν η ομάδα δύσκολα θα βγάλει κέρδος από αυτόν. Ωστόσο, η Μίντλεσμπρο έχει λειψανδρία στη θέση του. Θα μπορούσε άραγε η αλλαγή προπονητή να τον κρατήσει στο ρόστερ;

Διαβάστε ακόμη...