Τσιγγάρας: Η “περίεργη” σεζόν κι η συνέχεια

Από paok24.com:Το πρώτο μισό της σεζόν ήταν αρκετά περίεργο για τον Χάρη Τσιγγάρα.
Πηγή: paok24.com
Τσιγγάρας: Η “περίεργη” σεζόν κι η συνέχεια

Μετά από μία χρονιά με 25 συμμετοχές πέρυσι, τα πράγματα φέτος ξεκίνησαν διαφορετικά για τον 21χρονο μέσο του ΠΑΟΚ.

Ήταν από τους παίκτες που κατά γενική ομολογία είχαν πολύ καλή παρουσία στην προετοιμασία, ενώ από την πρώτη στιγμή είχε πολλά τετ α τετ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, που συχνά του εξέφραζε την ικανοποίησή του για τη δουλειά και την εικόνα του.

Στο πρώτο διάστημα της σεζόν, ωστόσο, έμεινε εκτός ροτέισον. Δεν αγωνίστηκε στα προκριματικά του Europa Conference League, ούτε και στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και τελικά, κλήθηκε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ Β΄, παίρνοντας φανέλα βασικού στους αγώνες με τον Απόλλωνα και την Αναγέννηση Καρδίτσας, με την παρουσία του να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική.

Όλα αυτά μέχρι τον Δεκέμβρη, όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου του έδωσε κάποια, πρώτα λεπτά στο παιχνίδι της Τούμπας με τη Λίνκολν. Μπήκε σαν αλλαγή, έπαιξε για 16′ και κάπου εκεί άλλαξαν όλα. Τρεις ημέρες μετά, ήταν βασικός στο παιχνίδι με τη Λαμία για το πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο συνέβη και στους αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΛ.

Τα τρεξίματα κι η ένταση, ήταν πράγματα που έλειπαν από τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ κι ο Τσιγγάρας -έστω κι αργά- ενεργοποιήθηκε και μπήκε στο ροτέισον και κατά γενική ομολογία ήταν αυτός, μαζί με τον Λευτέρη Λύρατζη, που άλλαξαν σημαντικά την εικόνα της ομάδας, με τον Λουτσέσκου από τη μεριά του να τον αποθεώνει σε κάθε ευκαιρία, έχοντας μείνει κι αυτός ικανοποιημένος από τη δουλειά του.

Βρέθηκε μία ανάσα από τον δανεισμό, αλλά τελικά έμεινε στην Τούμπα, με τους "ασπρόμαυρους" να τονίζουν με κάθε τρόπο ότι θέλουν να παραμείνει. Τον περασμένο Νοέμβρη ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2024, ενώ η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με 30 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Λουτσέσκου να ποντάρει πολλά σε αυτόν με φόντο τη νέα χρονιά.

Διαβάστε ακόμη...