ΠΑΟΚ – Κοτάρσκι: Η Νο1 επιλογή για τον… «άσο»! (vid)

Απο skgsports.gr: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς αποχωρούν από τον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να ψάχνουν για δύο τερματοφύλακες ενόψει της νέας σεζόν.
Πηγή: skgsports.gr
ΠΑΟΚ – Κοτάρσκι: Η Νο1 επιλογή για τον… «άσο»! (vid)

Το όνομα του Ντόμινικ Κοτάρσκι, όχι απλά βρίσκεται στις λίστες των ανθρώπων του «Δικεφάλου», αλλά ο 22χρονος Κροάτης τερματοφύλακας είναι αυτή την στιγμή το πρώτο φαβορί για τη μία από τις δύο θέσεις στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Γκόριτσα και μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του κροατικού πρωταθλήματος.

Το SKGsports έχει το παρασκήνιο της υπόθεσης και το πόσο προχωρημένη είναι για τον ΠΑΟΚ.

O Ντομινίκ Κοτάρσκι, ανήκει στον Άγιαξ αλλά αγωνίστηκε δανεικός στην κροατική Γκόριτσα. Πρόκειται για διεθνή (με την Ελπίδων) Κροάτη πορτιέρε, ο οποίος τον Φεβρουάριο έκλεισε τα 22 του χρόνια και την τρέχουσα σεζόν μετράει 27 συμμετοχές (9 clean seet).

O Koτάρσκι ξεκίνησε από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στα 18 του χρόνια ως μέλος της Κ 19 πουλήθηκε αντί 2.000.000 ευρώ στον Αγιαξ.

Η μεταγραφή έγινε με τις ευλογίες και την υπόδειξη του κορυφαίου Ολλανδού τερματοφύλακα, επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άγιαξ, Εντβιν Φαν ντερ Σαρ. Αν αυτό λέει κάτι...

Η σημερινή χρηματιστηριακή του αξία είναι 1.200.000 ευρώ, όσο ακριβώς είναι και η οψιόν αγοράς του που έχει η Γκόριτσα από τους πρωταθλητές Ολλανδίας. Και πάνω εκεί γίνεται παιχνίδι, με τον Μπότο να κινεί τα νήματα, προκειμένου μέσω... Γκόριτσα – και όχι απευθείας από τον Άγιαξ – ο Κοτάρσκι να καταλήξει στην Τούμπα!

Ο ΠΑΟΚ έχει κάνει επίσημη προσφορά στην Γκόριτσα με την προσφορά για την αγορά του Κοτάρσκι να φτάνει το 1.700.000 ευρώ. Για να συμβεί αυτό βέβαια προηγουμένως η κροατική ομάδα θα πρέπει να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του πορτιέρο από τον Άγιαξ.

 

Διαβάστε ακόμη...