Ετοιμάζει νέα «βόμβα» μετά την Στράντζαλη στις ακραίες - «Δένει» και την Μερτέκη

Απο sdna.gr: Έτοιμος για νέο σούπερ μεταγραφικό χτύπημα στις ακραίες είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος συμφώνησε και με την Λίτσα Μερτέκη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Πηγή: sdna.gr
Ετοιμάζει νέα «βόμβα» μετά την Στράντζαλη στις ακραίες - «Δένει» και την Μερτέκη

Αποφασισμένος να διεκδικήσει όλους τους εγχώριους τίτλους αλλά και μία καλή ευρωπαϊκή πορεία είναι ο ΠΑΟΚ, με τον Κώστα Αμοιρίδη να κάνει τα... αδύνατα δυνατά προκειμένου να δει τον Δικέφαλο στην κορυφή.

Μετά την σπουδαία κίνηση των «ασπρόμαυρων» που επαναπατρίζουν την Όλγα Στράντζαλη , σειρά πήραν και οι ανανεώσεις, με την Λίτσα Μερτέκη να παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης για τρίτη σερί χρονιά, προσθέτοντας βάθος αλλά και εμπειρία στις νευραλγικές θέσεις των ακραίων του Μάρκο Φενόλιο.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ σκανάρει την αγορά για την αθλήτρια που θα πλαισιώσει την Στράντζαλη στην πίσω ζώνη, ενώ είναι δεδομένο πως η επιλογή θα αφορά ξένη παίκτρια, με τα ονόματα που... παίζουν στη λίστα να είναι αρκετά ηχηρά, ενώ σύντομα αναμένονται οριστικές εξελίξεις σε πολλά κομμάτια του «ασπρόμαυρου» παζλ.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δικέφαλος έχει ήδη συμφωνήσει με τις Όλγα Βεργίδου (πασαδόρος), Χερέρα Μπλάνκο (κεντρικός), Καταρζίνα-Κρολ (διαγώνιος), ενώ έχουν ανανεώσει ήδη οι νεαρές αθλήτριες (Ηλιοπούλου, Κλέπκου, Κυπαρίσση, Παπαδοπούλου, Τερζόγλου, Τσιόγκα, που είναι σπουδαία πρότζεκτ), όπως και η σταθερά πολύ καλή Ιωάννα Πολυνοπούλου.

Ερωτηματικό παραμένει η Μαρτίνα Ξανθοπούλου, που αγωνίζεται ως λίμπερο.

Διαβάστε ακόμη...