Οι παίκτες που «έσπασαν» τα κοντέρ

Από paok24.com: Ποιοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μέτρησαν τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής
Πηγή: paok24.com
Οι παίκτες που «έσπασαν» τα κοντέρ

Μία από τις πιο γεμάτες χρονιές στην ιστορία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε το Σάββατο με τον τελικό του κυπέλλου.

Ο Δικέφαλος σε μία χρονιά που άνετα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μαραθώνιος τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα, έφτασε μέχρι την οκτάδα στην Ευρώπη και έκανε όλη τη διαδρομή στο κύπελλο.

Αρκετοί ήταν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «τράβηξαν» το κουπί σε αυτή την τρομερά απαιτητική χρονιά. Πρώτος σε εμφανίσεις, αλλά και σε λεπτά συμμετοχής ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο διεθνής τερματοφύλακας σταμάτησε στις 54 συμμετοχές και μέτρησε 4.920 λεπτά.

Ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς είχε αρκετά κενά διαστήματα στην απόδοσή του τη φετινή χρονιά. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έφτασε τις 51 συμμετοχές, βάζοντας 7 γκολ και μοιράζοντας 12 ασίστ σε 4.051 λεπτά που αγωνίστηκε φέτος. Από κοντά ακολούθησε και ο Γιάμιν Κούρτιτς. Ο Σλοβένος στην πιο γεμάτη χρονιά της καριέρας του φόρεσε τα ασπρόμαυρα 50 φορές, σκοράροντας 18 τέρματα, έχοντας και 3 ασίστ αγωνιζόμενος 3.831 λεπτά φέτος.

Για τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχουμε αναφερθεί πολλές φορές και τη διαχείριση που έγινε όλη τη χρονιά προς τον «αφάνα». Τα κενά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι που δεν καλύφθηκαν οδήγησαν τον Σουριναμέζο να αγωνιστεί 51 φορές φτάνοντας τα 3.063 λεπτά. Ο Ίνγκι Ίνγκασον που έχασε και το πρώτο διάστημα των αγώνων του ΠΑΟΚ εξαιτίας του τραυματισμού που κουβαλούσε από την προηγούμενη χρονιά σταμάτησε στα 2.971 λεπτά σε 33 συμμετοχές.

Αυτός που θα θυμάται σίγουρα τη φετινή χρονιά είναι ο Σίντκλεϊ, με τον Βραζιλιάνο μπακ να κάνει το άλμα από τα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής της προηγούμενης χρονιάς στα 2.930 λεπτά και τις 49 εμφανίσεις στη σεζόν.

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ της επόμενης χρονιάς ήδη χτίζεται από τους ιθύνοντες της ομάδας, γίνεται αντιληπτό πως αν όλοι επιθυμούν ο Δικέφαλος να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη απαιτείται ένα πιο ορθολογικό ρόστερ, ώστε στο τέλος της χρονιάς να μην μετράμε παίκτες που πραγματικά έχουν «ξεζουμιστεί».

Διαβάστε ακόμη...