UECL: Κληρώσεις, πρόγραμμα και… γεμάτο καλοκαίρι

Απο paok24.com: Τρεις προκρίσεις ψάχνει ο ΠΑΟΚ, με φόντο τους ομίλους
Πηγή: paok24.com
UECL: Κληρώσεις, πρόγραμμα και… γεμάτο καλοκαίρι

Οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν μπροστά τους μερικές εβδομάδες ξεκούρασης, με φόντο τη νέα σεζόν.

Για τον ΠΑΟΚ, αλλά κι όλες τις υπόλοιπες ομάδες, το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολύ γεμάτο, δεδομένου ότι το χειμώνα ακολουθεί μία μεγάλη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, κάτι που σημαίνει, πως δεν υπάρχει καιρός για... χάσιμο.

Το πρώτο "ραντεβού" στο γήπεδο για τους "ασπρόμαυρους", είναι στις 21/6, με τον "Δικέφαλο" να φεύγει για την Ολλανδία στις 27/6, επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη στις 11/7.

Η προσπάθεια της ομάδας θα ξεκινήσει φέτος από το 2ο προκριματικό γύρο του UECL, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να περάσει τρεις γύρους για να φτάσει στους ομίλους και να ψάχνει διαδοχικές προκρίσεις, ενώ σε όλες τις κληρώσεις θα είναι ισχυρός.

Η πρώτη από αυτές, για τον 2ο προκριματικό, θα γίνει στις 15/6, με τον "Δικέφαλο" να μαθαίνει τον πρώτο του αντίπαλο στο Europa Conference League, με το πρώτο ματς να γίνεται στις 21/7 και τη ρεβάνς στις 28, ενώ η κλήρωση για τον επόμενο γύρο θα πραγματοποιηθεί στις 18/7.

Προχωρώντας στον 3ο προκριματικό, ο ΠΑΟΚ θα δώσει άλλα δύο παιχνίδια στις 4 και 11/8, ενώ όσον αφορά στα πλέι οφ η κλήρωση θα γίνει στις 2/8 και τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 18 και 25/8, με την κλήρωση των ομίλων να γίνεται στις 26/8.

Διαβάστε ακόμη...