Τερματοφύλακες: Οι σκέψεις, οι αποφάσεις και ο Κοτάρσκι

Από paok24.com: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης άνοιξε και «επίσημα» την πόρτα της εξόδου με τα όσα είπε μετά τον τελικό του κυπέλλου, ο Ζίφκο Ζίφκοβιτς ακολουθεί και περνά και εκείνος την ίδια πόρτα και ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι διπλής επιλογής.
Πηγή: paok24.com
Τερματοφύλακες: Οι σκέψεις, οι αποφάσεις και ο Κοτάρσκι

Οι «ασπρόμαυροι», σε μια κομβική θέση, καλούνται να ξεκινήσουν «από το μηδέν» και θα πρέπει σύντομα να προχωρήσουν, με την προετοιμασία να ξεκινά στις 21 Ιουνίου, σε ένα μήνα παρά μια ημέρα. Η έκφραση «δεν υπάρχει ούτε μια μέρα για χάσιμο» ισχύει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, καθώς δεν μιλάμε για μια θέση στην οποία ο Δικέφαλος του βορρά θέλει ενίσχυση, αλλά ολική αλλαγή.

Το όνομα του Ντόμινικ Κοτάρσκι βρίσκεται στις λίστες των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης τερματοφύλακας που ανήκει στον Άγιαξ και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Γκόριτσα, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του καθώς χθες έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος της Κροατίας.

Στα 22 του, ο Κοτάρσκι μέτρησε συνολικά 28 συμμετοχές, κρατώντας 8 φορές την εστία του απαραβίαστη.

Το όνομα του Κροάτη δεν είναι το μόνο, κάτι που μπορεί εύκολα να το καταλάβει κανείς από τη στιγμή που μιλάμε για την αναζήτηση όχι ενός αλλά δυο τερματοφυλάκων από την πλευρά του ΠΑΟΚ, και η έρευνα αγοράς έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Διαβάστε ακόμη...