Αναχώρησε για Λονδίνο ο Άκπομ

Από paok24.com: Αποχωρεί και περιμένει ο επιθετικός του ΠΑΟΚ
Πηγή: paok24.com
Αναχώρησε για Λονδίνο ο Άκπομ

Η ομάδα του Δικεφάλου μετά από μία σεζόν με 59 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις τελείωσε με τον τελικό κυπέλλου και η γεύση των περισσοτέρων είναι πικρή καθώς χάθηκε κάπως άδικα ένας τίτλος με τον Παναθηναϊκό, ώστε η χρονιά να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για όλους.

Από εκεί και μετά όπως είναι λογικό, παίκτες, προπονητές και πολλά στελέχη της ομάδας που ζουν κοντά στο αγωνιστικό τμήμα, περίμεναν πως και πως τη λήξη, ώστε να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν για τη νέα σεζόν, είτε αυτή τους βρει στην Τούμπα, είτε κάπου αλλού, μιας και από την αρχή της σεζόν στις αρχές Ιουλίου, οι παίκτες του ΠΑΟΚ και το προπονητικό τιμ είχαν μερικές ημέρες διακοπών τα Χριστούγεννα και τίποτα περισσότερο. Ακόμα και το Πάσχα, που υπήρχε μεγάλη διακοπή, ήταν οι δύο ημιτελικοί με τον Ολυμπιακό και κανένας παίκτης δεν είχε ουσιαστικό ρεπό.

Έτσι όπως πολλοί φεύγουν από τη Θεσσαλονίκη με την επιστροφή της ομάδας από τον τελικό κυπέλλου, έτσι και ο Τσούμπα Άκπομ, έφυγε σήμερα το πρωί από την Ελλάδα για το Λονδίνο, όπου βρίσκεται ήδη εκεί η οικογένεια του. Ο Άγγλος στράικερ ήταν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" το πρωί της Κυριακής με τελικό προορισμό το Λονδίνο, ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε και πάλι, ότι αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ σαν δανεικός και ανήκε τυπικά στην ομάδα της Μίντλεσμπρο.

Μέσα στις αλλαγές που θέλει να κάνει ο Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν είναι και στην επίθεση, χωρίς να ξέρει κανένας αυτή την στιγμή, εάν ο Άκπομ είναι στα πλάνα της ομάδας ή όχι για τη νέα σεζόν. Οι δύο πλευρές έχουν μιλήσει για μία πρώτη επαφή, με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ να έχουν μιλήσει απευθείας με τον Άγγλο εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, αλλά δεν υπήρξε καμία ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση του Άκπομ μέχρι και σήμερα.

Σίγουρα θα είναι ένα θέμα που θα απασχολήσει τους Λουτσέσκου και Μπότο στη συνέχεια, είτε προς τη θετική, είτε προς την αρνητική εξέλιξη της παραμονής του Άκπομ στην ομάδα και της συνθήκης αυτής.

Διαβάστε ακόμη...