Θα παρέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τον Αϊτόρ;

Από paok24.com: Ο Αντόνιο Ματέους Λαόθ κατάφερε να εξελιχθεί σε μεγάλο πρωταγωνιστή του τελικού του Κυπέλλου, χαρίζοντας στον Παναθηναϊκό την κούπα, με τις αποφάσεις του.
Πηγή: paok24.com
Θα παρέμβει ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τον Αϊτόρ;

Ο Ισπανός ρέφερι έδειξε τις προθέσεις του με το... καλημέρα, με τις κίτρινες στον Αουγκούστο και τον Σοάρες και συνέχισε, δίνοντας το πέναλτι με το οποίο οι "πράσινοι" άνοιξαν το σκορ στο ΟΑΚΑ, με τον Αϊτόρ να ευστοχεί και να τρέχει προς το μέρος των οπαδών του ΠΑΟΚ για να πανηγυρίσει.

Ο σκόρερ του "τριφυλλιού" έκανε ξεκάθαρη χειρονομία στον κόσμο, που αντέδρασε, με τον Λαόθ να το εκμεταλλεύεται αυτό για να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για αρκετά λεπτά. Ο Ισπανός -ωστόσο- μέσα στον... πανικό του να διακόψει το παιχνίδι, "ξέχασε" την κάρτα στον Αϊτόρ.

Μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει, όσο κι αν προσπαθούν ορισμένα ΜΜΕ της Αθήνας να τα... εξαφανίσουν, φαίνεται ξεκάθαρα πως ο παίκτης του Παναθηναϊκού έκανε χειρονομία και προφανώς, θα πρέπει να παρέμβει άμεσα κι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας...

Διαβάστε ακόμη...