«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 26χρονο τερματοφύλακα, Χλάντουν»

Από sdna.gr: Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 26χρονο Πολωνό τερματοφύλακα, Ντομινίκ Χλάντουν, μιλούν οι συμπατριώτες του, τοποθετώντάς τον εντός κάδρου ενόψει του καλοκαιριού!
Πηγή: sdna.gr
«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 26χρονο τερματοφύλακα, Χλάντουν»

Είναι σαφές πως η προσοχή του ΠΑΟΚ είναι στραμμένη στην ποδοσφαιρική αγορά για την απόκτησή ενός τουλάχιστον τερματοφύλακα, με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού να αυξάνονται... Στο κάδρο μπήκε και ο 26χρονος Ντομινίκ Χλάντουν, ο οποίος αγωνίζεται φέτος με τη φανέλα της Ζαγκλέμπιε.

Συγκεκριμένα, ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, υπογραμμίζει πως ο Δικέφαλος έχει ενδιαφερθεί για τον 26χρονο τερματοφύλακα, επισημαίνοντας παράλληλα πως κάτι κινείται και με τη Λεχ Πόζναν. Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 26 ματς με την Ζαγκλέμπιε, 23 στο πρωτάθλημα και τρία στο Κύπελλο.

«Το επόμενο διάστημα, ο Χλάντουν θα αλλάξει περιβάλλον καθώς λήγει το συμβόλαιό του και στην πλησιέστερη μεταγραφική περίοδο είναι πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο με ομάδα εκτός Πολωνίας. Σοβαρό ενδιαφέρον έχει εκφράσει ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και μια ακόμη ομάδα από το γαλλικό πρωτάθλημα. Για τον τερματοφύλακα έχει ρωτήσει και η πρωταθλήτρια Πολωνίας Λεχ Πόζναν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόμας Βλόνταρτσικ στην εκπομπή Transfer Window.

Διαβάστε ακόμη...