Μιτρίτσα: Ψηλά στη μισθοδοσία της Νιου Γιουρκ Σίτι FC! (pic)

Από paok24.com:Τους ετήσιους μισθούς όλων των ποδοσφαιριστών των ομάδων του MLS, γνωστοποίησε χθες η Ένωση Ποδοσφαιριστών της Major League!
Πηγή: paok24.com
Μιτρίτσα: Ψηλά στη μισθοδοσία της Νιου Γιουρκ Σίτι FC! (pic)

Στη λίστα των παικτών της Νιου Γιορκ Σίτι FC βρίσκεται φυσικά και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, με το συμβόλαιο του Ρουμάνου εξτρέμ να προβλέπει απολαβές που ξεπερνούν το 1,1 εκ. δολάρια, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία.

Κάπως έτσι, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής είναι ο τέταρτος πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της ομάδας του, παρότι ο ΠΑΟΚ πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του φετινού συμβολαίου του.

Ωστόσο, στην ιστοσελίδα "Hudson River Blue" αναφέρεται σχετικά:

"Το φιάσκο Μιτρίτσα καθυστερεί. Ο Μιτρίτσα φαινόταν καλή ιδέα εκείνη την εποχή: Ένας μικρόσωμος και γρήγορος φόργουορντ που ήταν εντελώς άγνωστος στο MLS, φαινόταν ότι θα μπορούσε να είναι ο Ρουμάνος Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και ένας ικανός αντικαταστάτης του Νταβίντ Βίγια.

Ωστόσο, η ομάδα όχι μόνο δεν τήρησε τις υποσχέσεις της για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αλλά τον έστειλαν δύο φορές δανεικό, όταν κανένας άλλος σύλλογος στον κόσμο δεν ήθελε να τον πάρει από τα χέρια της Νιου Γιορκ Σίτι FC.

Τώρα που o Mιτρίτσα είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται στην ελληνική Super League, η Νιου Γιορκ Σίτι πληρώνει ένα άγνωστο μέρος των 1,15 εκατομμυρίων δολαρίων του μισθού του. Μάλιστα, οι έξοχες διαπραγματεύσεις του Μιρίτσα, του απέφεραν φέτος αύξηση 64,3%".

Διαβάστε ακόμη...