«Στο πλευρό μας ο κόσμος, να κατακτήσουμε τους στόχους μας!»

Απο thessports.gr: Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «φινάλε» μιας γεμάτης περιόδου, τοποθετήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Πηγή: thessports.gr
«Στο πλευρό μας ο κόσμος, να κατακτήσουμε τους στόχους μας!»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τα δύο παιχνίδια που απομένουν για το κλείσιμο μίας μεγάλης σεζόν:

«Ήταν μία δύσκολη και ιδιαίτερη χρονιά, υπήρχαν καλές και κακές στιγμές, το γεγονός ότι παίζαμε ανά 3 ημέρες σε σχέση με τους αντιπάλους μας που είχαν παραπάνω χρόνο ξεκούρασης και προετοιμασίας έκανε το έργο μας ακόμη πιο δύσκολο».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Παναθηναϊκό για δύο στόχους (Δεύτερη θέση-Κύπελλο) και αν θα προτιμούσε το πρόγραμμα να ήταν αλλιώς:

«Δεν έχει νόημα να μιλήσουμε για το πρόγραμμα, όλη τη σεζόν ήμασταν «άτυχοι» αναφορικά με την πορεία του, ειδικά μετά το ματς κυπέλλου με τον Ολυμπιακό όπου μείναμε... μισοί. Τώρα γίνεται η επανένταξη κάποιων παικτών σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση».

Αν περιμένει περαιτέρω επιστροφές ποδοσφαιριστών:

«Σχεδόν όλοι οι παίκτες έχουν επιστρέψει και είναι μαζί μας, από εκεί και πέρα είναι διαφορετική κατάσταση για το ποιος είναι έτοιμος για το αυριανό ματς και τον τελικό, διαχειριζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα τις επιστροφές των παικτών ώστε να είναι 100% έτοιμοι και υγιείς».

Αν περιμένει ένα γεμάτο γήπεδο στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν ώστε να δώσει ο κόσμος ώθηση για τον τελικό:

«Δεν ξέρω αν θα είναι γεμάτο το γήπεδο, ξέρω όμως ότι ο κόσμος είναι δίπλα μας και μας ωθεί για το καλύτερο, σε μία χρονιά με καλές και κακές στιγμές, οι προσδοκίες είναι μεγάλες και ξέρουμε ότι η υποστήριξή τους είναι μαζί μας σε ένα σημείο της σεζόν που μπορούμε και πρέπει να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο κατακτώντας τους στόχους μας».

Διαβάστε ακόμη...