«Πετύχαμε στην αγορά από τον ΠΑΟΚ», νταμπλούχος Εσίτι

Την κατάκτηση του νταμπλ στην Ουγγαρία πανηγυρίζει ο Άντερσον Εσίτι, με τον αθλητικό διευθυντή της Φερεντσβάρος να αποκαλύπτεται, μιλώντας για την αγορά του Νιγηριανού!
Πηγή: sdna.gr
«Πετύχαμε στην αγορά από τον ΠΑΟΚ», νταμπλούχος Εσίτι


Μετά το πρωτάθλημα, η Φερεντσβάρος πανηγύρισε και την κατάκτηση του Κυπέλλου, επικρατώντας της Πάκσι με 3-0, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να καταγράφει γεμάτο 90λεπτο. Μάλιστα, σε δηλώσεις του ο αθλητικός διευθυντής της Φερεντσβάρος στάθηκε στην αγορά του Άντερσον Εσίτι από τον ΠΑΟΚ, φωτογραφίζοντας τις συνθήκες καθώς όπως σημείωσε, υπό κανονικές συνθήκες δεν θα μπορούσαν να τον αποκτήσουν ποτέ:

«Βεβαίως παρακολουθούμε την αγορά και προσπαθούμε να ανταποκριθούμε σε ευνοϊκές καταστάσεις όπως αυτή του Άντερσον Εσίτι, του οποίου η απόκτηση υπό κανονικές συνθήκες -εννοώ αν ήταν βασικός στον ΠΑΟΚ- είναι απίθανο να συμβεί. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική κατάσταση στα όρια μας, να βγάοζυμε ανταγωνισμό σε κάθε θέση προκειμένου να δίνουμε επιλογές στον προπονητή αλλά και να υπάρχει εσωτερικός ανταγωνισμός εντός της ομάδας. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ποιότητα που αυξάνεται...», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τάμας Χάιναλ.

Διαβάστε ακόμη...