Διπλή ισοφάριση!

Από paok24.com: Η ήττα από τον Άρη στην Τούμπα, η πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδια των πλέι οφ για τον ΠΑΟΚ, σηματοδότησε ένα διπλό αρνητικό ρεκόρ!
Πηγή: paok24.com
Διπλή ισοφάριση!

Από τη μία, ο ΠΑΟΚ έμεινε για δέκατο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη σε Ελλάδα και Ευρώπη και ισοφάρισε το ρεκόρ της σεζόν 1983/84 στο μέσο της οποίας κατέγραψαν δέκα διαδοχικές ισοπαλίες (8 για το πρωτάθλημα και 2 για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου), με το... ρόδι να σπάει τελικά στις 18 Δεκεμβρίου 1983, με τη νίκη εις βάρος του Απόλλωνα Αθηνών στην Τούμπα με σκορ 3-2!

Από την άλλη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται πλέον για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε ανάλογη θέση, δηλαδή να μην έχει πανηγυρίσει νίκη επί δέκα συναπτά παιχνίδια, με την πρώτη να έχει λάβει χώρα τη σεζόν 2013-14, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέγραψε πέντε διαδοχικές ήττες ως προπονητής της Ελ Τζάις και στα "καπάκια" πέντε διαδοχικές ισοπαλίες ως προπονητής της Πετρολούλ, στην οποία μεταπήδησε στο τέλος της σεζόν!

Αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη νίκη από τις 20 Μαρτίου όποτε και κέρδισε την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με γκολ του Αντόνιο Τσόλακ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, "μετρώντας" πλέον 7 ήττες και 3 ισοπαλίες στα τελευταία δέκα παιχνίδια!

Διαβάστε ακόμη...