«Θορυβήθηκαν» Λουτσέσκου, Μπότο και διοίκηση ενόψει της συνέχειας

Από paokday.gr: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΠΑΟΚ επί ημερών Σαββίδη και Λουτσέσκου έχει μεγαλώσει πολύ.
Πηγή: paokday.gr
«Θορυβήθηκαν» Λουτσέσκου, Μπότο και διοίκηση ενόψει της συνέχειας

Σε τέτοιο σημείο που δεν μπορεί να αρκείται στην πρόκριση της μίας βραδιάς ή στο αν κατακτήσει ένα ακόμη Κύπελλο, όσο κι αν για μία μεγάλη ομάδα «καμία κούπα δεν χαρίζεται». Αυτός είναι ο λόγος που τα τρία αρνητικά αποτελέσματα μετά το βράδυ της μεγάλης πρόκρισης στο Καραϊσκάκη έχουν θορυβήσει τόσο πολύ τον κόσμο της ομάδας, αλλά απ' ότι φαίνεται και τους ίδιους τους ανθρώπους της με πρώτο και σημαντικότερο τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έχει πολύ μεγάλη αξία αυτό που ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός αποκάλυψε χθες στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV, ότι μετά την λήξη του ματς στα Γιάννινα, προκάλεσε συζήτηση εντός αποδυτηρίων με τους παίκτες του. «Μιλήσαμε για την πορεία μας ως εδώ, για το τι χτίσαμε, για το τι ρισκάρουμε τώρα. Ο καθένας τώρα πρέπει να βγάλει το 200%, να παλέψει κόντρα στην πνευματική του κούραση γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ήταν μερικά από όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός που σαν άριστος ψυχολόγος που είναι προσπάθησε να βάλει ξανά ένα κίνητρο στο μυαλό των παικτών του: την τελευταία πράξη της σεζόν και να μην χυθεί η καρδάρα με το γάλα.

Από τον τρόπο που τοποθετήθηκε είναι εμφανές ότι ούτε θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο η ομάδα του να μην κατακτήσει την δεύτερη θέση. Προφανώς γιατί αυτό είναι ένα κεκτημένο της τελευταίας πενταετίας (με εξαίρεση την περίοδο που ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το νταμπλ). Σε μία σεζόν που στο φινάλε της άπαντες εντός συλλόγου δηλώνουν ότι η ομάδα έχει βρει χημεία και βάσεις για να κάνει πρωταθλητισμό την αμέσως επόμενη χρονιά, το να καταλήξει η ομάδα τρίτη θα γκρεμίσει ό,τι χτιζόταν τους τελευταίους μήνες.

Διαβάστε ακόμη...