“Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει”

Από paok24.com : Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της Νάπολι και δεν είναι καθόλου τυχαίο, το γεγονός ότι πολύ συχνά ΜΜΕ της Ιταλίας τον καλούν για συνεντεύξεις.
Πηγή: paok24.com
“Είμαι περήφανος για όσα έχω καταφέρει”

Αυτή τη φορά, ο Μαροκινός μίλησε για τη Νάπολι και τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε στη Serie A, χωρίς να καταφέρει να μείνει ζωντανή στη “μάχη” της κορυφής, ενώ κλήθηκε να κάνει και τον δικό του, προσωπικό απολογισμό για την καριέρα του.

“Αν θα μπορούσα να έχω πετύχει περισσότερα στην καριέρα μου; Η απάντηση είναι ναι! Ίσως δεν είχα αρκετή τύχη και μερικές κακές επιλογές με επηρέασαν, αλλά είμαι πραγματικά περήφανος για όσα έχω καταφέρει. Σίγουρα θα μπορούσα να κάνω περισσότερα. Πανηγύρισα το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ κι ήταν μία… τρελή κατάσταση, που θύμιζε τη Νάπολι.

Το κλαμπ είχε 34 χρόνια να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και το καταφέραμε εμείς. Ο κόσμος τρελάθηκε, η πόλη ολόκληρη πανηγύριζε… Ήταν πραγματικά τρελό όλο αυτό!”, ανέφερε αρχικά ο Καντουρί, μιλώντας για μία ακόμη φορά για όσα βίωσε τη χρονιά του νταμπλ.

Όσο για τη Νάπολι; Η Μαροκινός πρόσθεσε:

“Φέτος πίστευα ότι θα έπαιρνε η Νάπολι τον τίτλο, πραγματικά το πίστευα, αλλά είναι κρίμα που δεν τα κατάφερε. Είχαν τις δυνατότητες να το κάνουν, αλλά τα τελευταία τρία παιχνίδια ήταν άσχημα”.

Διαβάστε ακόμη...