Ολιβέιρα: Η επιστροφή και το μέλλον

Από paok24.com : Τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο παιχνίδι με την Μποέμιαν στο ξεκίνημα της σεζόν, έδωσε τη δική του μάχη όλους τους τελευταίους μήνας, ακολουθώντας βήμα-βήμα το πλάνο της επιστροφής του και πλέον, φωνάζει ξανά “παρών”.
Πηγή: paok24.com
Ολιβέιρα: Η επιστροφή και το μέλλον

Ο Νέλσον Ολιβέιρα δούλεψε με μεγάλη υπομονή κι επιμονή, έκανε τις προπονήσεις του με τους υπεύθυνους αποκατάστασης, οι οποίοι τον ετοίμασαν από όλες τις πλευρές, κατόπιν μπήκε και στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και πλέον, επέστρεψε και στη δράση, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να του δίνει -σταδιακά- όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Πορτογάλος, παίζοντας στα τελευταία ντέρμπι, κερδίζει αυτοπεποίθηση, αποκτά ρυθμό, είναι συνεχώς καλύτερος και με την εικόνα του δείχνει ότι έχει πολλά να δώσει στον ΠΑΟΚ, με φόντο και τη νέα σεζόν.

Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι ο θέλει ακόμη λίγο χρόνο, προκειμένου να είναι στο 100%, κάτι που σημείωσε κι ο ίδιος: “Όλοι είναι σημαντικοί στην ομάδα. Όταν βρισκόμαστε όλοι στο χορτάρι, είμαστε δυνατότεροι, αυτό είναι φυσιολογικό! Δεν βρίσκομαι και στην καλύτερη κατάσταση, δεν είμαι στο 100%, ήμουν έξι μήνες εκτός. Το σημαντικό είναι πως βδομάδα με εβδομάδα αισθάνομαι καλύτερα, έπαιξα 60 λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό και αισθάνομαι περίφημα!“, ήταν τα λόγια του μετά τον ημιτελικό κι έδωσε ο ίδιος την πιο ξεκάθαρη απάντηση για την κατάστασή του.

Διαβάστε ακόμη...