«Πλέον μπορούν να αρχίσουν τα έργα για τη Νέα Τούμπα»

Από paok24.com: Στο ΑΠΕ-ΜΠΕ μίλησε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκος Ταγαράς, με αφορμή το "πράσινο φως" που άναψε το Συμβούλιο της Επικρατείας στα σχέδια Προεδρικού Διατάγματος τόσο για την ανέγερση της νέας Τούμπας όσο και για την αστική αναζωογόνηση στον Άγιο Διονύσιο στον Πειραιά.
Πηγή: paok24.com
«Πλέον μπορούν να αρχίσουν τα έργα για τη Νέα Τούμπα»

«Οι θετικές γνωμοδοτήσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας σε δύο πολύ σημαντικά Σχέδια Προεδρικού Διατάγματος που είχαμε αποστείλει είναι μια σημαντική επιβράβευση της συστηματικής δουλειάς που έχει γίνει και εξελίσσεται στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Ο ΠΑΟΚ και η Θεσσαλονίκη αποκτούν ένα υπερσύγχρονο γήπεδο με αθλητικές εγκαταστάσεις που αρμόζουν στην ιστορία της ομάδας και της πόλης. Πλέον, μπορούν να ξεκινήσουν όλα τα απαραίτητα έργα και για το νέο γήπεδο και για την ανάπλαση της περιοχής πέριξ του γηπέδου. Η δέσμευση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, γίνεται πράξη με τη Θεσσαλονίκη να αλλάζει σελίδα, σε συνδυασμό με σειρά έργων που έχουν δρομολογηθεί και υλοποιούνται σε όλη την πόλη» τόνισε μεταξύ άλλων ο Νίκος Ταγαράς, με τον δρόμο που έχει να διανύσει ακόμα ο ΠΑΟΚ για να ξεκινήσουν τα έργα για τη νέα Τούμπα να είναι βέβαια... μακρύς!

Διαβάστε ακόμη...