Ειλημμένη απόφαση για Σάστρε, ενημερώθηκε η Μαγιόρκα!

Από sdna.gr : Η Μαγιόρκα είναι απόλυτα ενημερωμένη για τις προθέσεις του ΠΑΟΚ και οι δύο ομάδες έχουν συμφωνήσει για τη... μόνιμη παραμονή του Ζοάν Σάστρε στη Θεσσαλονίκη!
Πηγή: sdna.gr
Ειλημμένη απόφαση για Σάστρε, ενημερώθηκε η Μαγιόρκα!

Ο Ισπανός οπισθοφύλακας αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι κινήθηκαν άμεσα για τη «μονιμοποίησή» του στον ΠΑΟΚ μετά τα πρώτα ικανοποιητικά δείγματα γραφής. Ο Ζοάν Σάστρε δεσμεύεται στην παρούσα φάση με καθεστώς δανεισμού, το οποίο θα μετατραταπεί σε αγορά καθώς ΠΑΟΚ και Μαγιόρκα έχουν συμφωνήσει σε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Αυτό που απορρέει από τη Μαγιόρκα είναι πως το ποσό της συμφωνίας ανέρχεται στις 500.000 ευρώ (σ.σ. δεν αποκλείεται να είναι και λιγότερο κοντά στις 400.000), με τον ποδοσφαιριστή να μην κρύβει την ικανοποίησή του για το γεγονός πως θα παραμείνει κάτοικος Θεσσαλονίκης καθώς αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος για την απόφαση που έλαβε τον περασμένο χειμώνα...

Το δημοσίευμα που είδε από χθες το φως της δημοσιότητας στην Ισπανία μόνο τυχαίο δεν ήταν καθώς η Μαγιόρκα έχει ενημερωθεί για τις προθέσεις του ΠΑΟΚ και κινείται χωρίς Σάστρε στα πλάνα της για τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα, από την Ισπανία προκύπτει για συμβόλαιο 4ετίας, κάτι που μένει να φανεί και από τον ΠΑΟΚ... Η ουσία είναι πως η υπόθεση μοιάζει «κλειδωμένη» για τους Θεσσαλονικείς.

Διαβάστε ακόμη...