«Δεν είναι προς πώληση»

Από paok24.com: Αρχής γενομένης από τις 12 Δεκεμβρίου, όποτε και πήρε για πρώτη φορά φέτος φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι με τη Λαμία στην Τούμπα, ο Λευτέρης Λύρατζης κέρδισε με το "σπαθί" του το δικαίωμα να θεωρείται ο νούμερο ένα δεξιός οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ με τη σοβαρότητα, την σταθερότητα και την αποτελεσματικότητά του!
Πηγή: paok24.com
«Δεν είναι προς πώληση»

Συνολικά, ο 22χρονος Καβαλιώτης μπακ "μετράει" 23 συμμετοχές τη φετινή σεζόν, έχοντας δικαιώσει απόλυτα τους ανθρώπους του Δικεφάλου για το νέο συμβόλαιο που του πρόσφεραν τον περασμένο Σεπτέμβριο, με ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

Από την πλευρά του, ο Λύρατζης είδε τους κόπους του να ανταμείβονται αλλά και τις "μετοχές" του να ανεβαίνουν, με το PAOK24 να αποκαλύπτει τη συζήτηση που έλαβε χώρα πρόσφατα μεταξύ του Ζοσέ Μπότο και του ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με φόντο τη νέα σεζόν!

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του "Λύρα" πως ο στόχος του κλαμπ είναι να δώσει στον 22χρονο μπακ ακόμα μία γεμάτη χρονιά αλλά και πως δεν χρειάζεται αυτή την περίοδο να αναζητηθεί κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού!

Από την πλευρά του, ο ατζέντης του Λύρατζη συμφώνησε απόλυτα με αυτή τη λογική βλέποντας και τη βελτίωση του ποδοσφαιριστή τους τελευταίους μήνες, γνωρίζοντας άλλωστε πολύ καλά πως ο – εδώ και δέκα χρόνια παίκτης του Δικεφάλου – δεν σκέφτηκε τίποτα άλλο τη δεδομένη χρονική στιγμή πλην του ΠΑΟΚ!

Κάπως έτσι, το ενδεχόμενο πώλησης του Λύρατζη αποκλείστηκε, με τον διεθνή μπακ να αποτελεί "σταθερά" της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου και τη νέα σεζόν!

Διαβάστε ακόμη...