Τα επόμενα βήματα για τη Νέα Τούμπα

Από paok24.com:Η προσπάθεια και το όνειρο του ΠΑΟΚ για νέο γήπεδο στην Τούμπα προχωράει και μπαίνει σε μία άλλη φάση. Τι περιμένουμε από εδώ και πέρα...
Πηγή: paok24.com
Τα επόμενα βήματα για τη Νέα Τούμπα

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις το Συμβούλιο της Επικρατείας ενέκρινε το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος (Π.Δ.) για τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Όπως έγραψε το PAOK24 και πιο νωρίς, κάθε λεπτομέρεια και κάθε πρόταση που υπάρχει μέσα στο συγκεκριμένο κείμενο μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο ή να δημιουργήσει προβλήματα. Γι αυτό από την πλευρά του ΠΑΟΚ περιμένουν να διαβάσουν το πλήρες κείμενο και να επιβεβαιώσουν ότι όλα όσα πρέπει ξεκαθαρίζουν και διευκολύνουν την κατασκευή του μεγάλου έργου.

Σε κάθε περίπτωση το συγκεκριμένο σχέδιο προχωράει προς υπογραφές από την πρόεδρο της Δημοκρατίας και αναμένεται να δημοσιοποιηθεί στο Φύλλο της Κυβέρνησης.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και αν το σχέδιο γίνει νόμος του Κράτους, τότε ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει την ευθύνη να ξεκινήσει τις μελέτες για όλα τα έργα που πρέπει να γίνουν μέσα και έξω από την Τούμπα. Τις μελέτες θα αναλάβει η εταιρία με την οποία ο ο ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει και να αναθέσει το έργο. Μέσα σε αυτές θα υπάρχει και η αρχιτεκτονική που θα αφορά το σχέδιο του γηπέδου αυτό καθ' αυτό που θεωρείται και το πιο σημαντικό. Θυμίζουμε ότι για το σχέδιο που τελικά θα εγκριθεί, η πλευρά του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη θα ήθελαν και την άποψη του κόσμου, με διαδικασία που θα γνωστοποιηθεί το προσεχές διάστημα.

Εφόσον συμβούν όλα αυτά τις επόμενες εβδομάδες (και κυρίως εφόσον από το κείμενο του ΠΔ δεν δημιουργούνται ασάφειες) ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος και για την μετακόμισή του, σε διαδικασία για την οποία υπάρχει σχέδιο, με την ομάδα να παίζει κανονικά στο Καυταντζόγλειο για τα ελληνικά (τουλάχιστον) παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...